نمیتونه به ریشمون بخنده
نمیتونه به ریشمون بخنده
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
امیر آهنگا رو خودت بذار کوروش کیه اون یکی دیر میذاره من تگ پاک کردم اپ کردم هنوز نذاشته بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور خود آهنگارم بگو بذاره رو آهنگ دیگه خز شده لوگو سایت رو بذارن روی آهنگ تگم خیلی بد میزنه تو ماشین میذاریم همه آهنگا musicbara.org :| من فقط اونایی که خودت میذاریو میگیرم بقیرو از سایتای دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو و تهی این چند روزه یه کل کل کوچیک سر زمان پخش کارشون راه انداختن
هر دو کار هم داغ ِ داغ هستن ، یعنی همین الان میکس و تنظیمشون تموم شده و آماده انتشار شدن
بستکتبال بد ریده
واووو ببین چی شده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 103 مهمان ها)