اشاره كردم به اين نكته توو فيس![]()
اشاره كردم به اين نكته توو فيس![]()
دوستان زر زرو لطفا ببندید !
یا گوش ندید یا زر نزنید خسته شدم بس که حرفی نزدم ، این آلبوم شاید آلبوم شاخی در نیومده باشه اما ضعیف هم نیست
اون چُس نفسی هم که میاد میگه واقعا مزخرف بود و بد و بیراه میگه هم مشخصه که اصلا گوش نکرده
در مورد ترانه هم نبینم کسی چرت و پرت بگه !
سطح ترانه ها از متوسط بود تا خوب و یکی دو تا هم خیلی خوب بود
کار قشنگی که اصلا هیچ کسی بهش اشاره نکرد این بود که رضا صادقی تو این آلبوم ریسک قابل تقدیری کرد و سعی کرد به سبک های جدیدی وارد بشه ، حالا اگه اون کار به بار ننشسته دلیل نمیشه که تخریب کنیم ، فیلسوف ها و مفاخر و حتی موزیسین های بزرگ هم شکست هایی داشتن اما در آخر همه کارهای خوبشون رو به یاد دارن ، دوستانی که خیلی ادعای بزرگی میکنن و خودشون و موسیقی شناس میدونن به این هم براتون اشاره میکنم که شاخص ترین کار بتهوون 20 سال طول کشید تا اون چیزی که میخواست از آب در بیاد
مهم اینه که حداقل رضا صادقی خودش رو از ملودی های تکراری کشید بیرون حالا به هر کیفیتی که شده
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
والا من البومو هنوز نشنیدن نظری هم نمیتونم داشته باشم طبیعتا حالا شاید شب دانلود کنم و بشنوم
اما این واکنش دوستان بی دلیلم نیست ! احمد من فکر میکنم دلیل این که این همه هجمه پستش درست شده رفتار های غیر حرفه ای خودش باشه...
این چند وقته با مصاحبه ها و کلیپ ها و حرفایی که زده و اسم البومو این نمایشا باید انتظار چنین بازخوردیم داشته باشی!
یکی حرفی نمیزنه البومش میاد معمولیم باشه میگن طرف ادعای نداشته کارش بد نبود و....
اما یکی هی میگه کارم فلان و بهمانه و من خاص کار کردم متفاوت و بیاد بشنوید و حرفی نزنید و...خب ادم نا خوداگاه نسبت به همچین کسی موضع میگیره دیگه
حتی خیلیا منتظر بودن فقط منتظر شه تا ازش ایراد بگیرن و بکوبن
منی که هنوز نشنیدن هم میتونم بگم حدس میزنم البوم خیلی متوسطی باشه و از قبلم میدونستم این جو دادنا خیلی مسخرست.
قضاوت کردن تو پوست و گوشت و خون ماست !
من با حسین مشرفی مدیر سایت رضا در تماسم ، دلیل این حرکت رضا صادقی هم این بود که بخاطر تجربه تازه ای که تو این آلبوم داشت میخواست فقط شنیده بشه و طبق معمول هم دوستان نقدهای مقرضانه رو حواله کردن ، تو هم تا گوش نکردی اظهار نظر نکن ، خود من صبح گفتم کارهای قابل دفاع این آلبوم کمتر از انگشت های یک دست هست اما این که بخوایم بکوبونیم یک نفر رو بی انصافیه !
همین دو ساعت پیش که وقت کردم آلبوم رو برای سومین بار با دقت بیشتر گوش کنم متوجه شدم که این آلبوم قابل احترام هست ، حداقل ملودی دزدی توش موج نمیزنه مخصوصا تکرار ملودی های قدیمی که تو کارهای رضا صادقی آزار دهنده شده بود دیده نمیشه !
این خودش یه قدم رو به جلو هستش ! هر کسی میتونه هر گونه تبلیغی بکنه آیا وقتی رضا صادقی گفت فقط گوش کن نقدهای مغرضانه کمتر شد ؟! دوستان آلبوم رو دانلود نکرده و گوش نداده به باد تمسخر گرفتنش
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
به نظرم رضا صادقی تو این سالا اسیر اشتباهای خودش شده همه خواننده ها اشتباه میکنن ولی متاسفانه رضا درصد اشتباهاش خیلی بالاس
تو همین آلبوم تعداد ترک ها و راک کار کردن اونم با شجاعت شفاعی که تو تنظیم پاپ هم حرفی واسه گفتن نداشته حالا یهو راک تنظیم زده از بزرگترین اشتباهاش بودن چند تا وجه مثبت هم داشت یکیش کار کردن با جوونا بود هر چند میتونست کیفیت رو ببره بالاتر ولی همین که میدون داده به اونا بازم خوبه ویکی دیگه هم تجربه کردن فضاهای جدید مثل جز و کانتری بود که برخلاف راک ها جواب داد چون با اهلش کار کرد (پویا نیکپور و میثم مروستی)
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)