صفحه 41 از 46 نخستنخست ... 313940414243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 401 به 410 از 451

موضوع: دانلود آلبوم جديد رضا صادقي "فقط گوش كن" به همراه تمامی کاورها

فوق حرفه ای
    اشاره كردم به اين نكته توو فيس

2. کاربر مقابل از !..:: joker ::..! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    جووونم آقا رضا..تا حالا سه تای اولشو گوش کردم..فوق العادس...نظرای اینجارو خوندم اول گفتم با خودم معلوم نیست چه افتضاحیه..بعد شروع کردم به پلی کردن با فکر اینکه خیلی آلبوم بدیه..اولی رو شروع شد گفتم چقد بد اولش شروع میشه.یک دقیقه از آهنگ گذشت دیدم نه قشنگه و میشه گوش داد..رفتم ترک 2 گفتم چه غم قشنگی داره توش با زیر صدای بابک مافی که شبیهه غم خوده آهنگای بابک مافیو داشت..الان رسیدم آهنگ سوم میبینم چقد قشنگه مخصوصا تیکه ی ترجیع بندش که میگه:کل دنیام مال تو،خوب و بدش...روزای آخرمو با عشق خوشم...واسه انگشتای سردم روی ساز...نسخه ی دارومو آتیش میکشم"
    امیدوارم تا آخرش همینطوری باشه!!
    و رسیدم به حرف خودش که گفته فقط گوش کن...
    موسیقی واسه گوش دادنه نه اینکه بین هر آهنگ کارای دیگه ای هم انجام داد!!
    اینو

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

فوق حرفه ای
    دوستان زر زرو لطفا ببندید !
    یا گوش ندید یا زر نزنید خسته شدم بس که حرفی نزدم ، این آلبوم شاید آلبوم شاخی در نیومده باشه اما ضعیف هم نیست
    اون چُس نفسی هم که میاد میگه واقعا مزخرف بود و بد و بیراه میگه هم مشخصه که اصلا گوش نکرده
    در مورد ترانه هم نبینم کسی چرت و پرت بگه !
    سطح ترانه ها از متوسط بود تا خوب و یکی دو تا هم خیلی خوب بود
    کار قشنگی که اصلا هیچ کسی بهش اشاره نکرد این بود که رضا صادقی تو این آلبوم ریسک قابل تقدیری کرد و سعی کرد به سبک های جدیدی وارد بشه ، حالا اگه اون کار به بار ننشسته دلیل نمیشه که تخریب کنیم ، فیلسوف ها و مفاخر و حتی موزیسین های بزرگ هم شکست هایی داشتن اما در آخر همه کارهای خوبشون رو به یاد دارن ، دوستانی که خیلی ادعای بزرگی میکنن و خودشون و موسیقی شناس میدونن به این هم براتون اشاره میکنم که شاخص ترین کار بتهوون 20 سال طول کشید تا اون چیزی که میخواست از آب در بیاد

مهم اینه که حداقل رضا صادقی خودش رو از ملودی های تکراری کشید بیرون حالا به هر کیفیتی که شده

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

5. 6 کاربر مقابل از kamyab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    خصوصی

7. 3 کاربر مقابل از kashki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    دوستان زر زرو لطفا ببندید !
    یا گوش ندید یا زر نزنید خسته شدم بس که حرفی نزدم ، این آلبوم شاید آلبوم شاخی در نیومده باشه اما ضعیف هم نیست
    اون چُس نفسی هم که میاد میگه واقعا مزخرف بود و بد و بیراه میگه هم مشخصه که اصلا گوش نکرده
    در مورد ترانه هم نبینم کسی چرت و پرت بگه !
    سطح ترانه ها از متوسط بود تا خوب و یکی دو تا هم خیلی خوب بود
    کار قشنگی که اصلا هیچ کسی بهش اشاره نکرد این بود که رضا صادقی تو این آلبوم ریسک قابل تقدیری کرد و سعی کرد به سبک های جدیدی وارد بشه ، حالا اگه اون کار به بار ننشسته دلیل نمیشه که تخریب کنیم ، فیلسوف ها و مفاخر و حتی موزیسین های بزرگ هم شکست هایی داشتن اما در آخر همه کارهای خوبشون رو به یاد دارن ، دوستانی که خیلی ادعای بزرگی میکنن و خودشون و موسیقی شناس میدونن به این هم براتون اشاره میکنم که شاخص ترین کار بتهوون 20 سال طول کشید تا اون چیزی که میخواست از آب در بیاد

مهم اینه که حداقل رضا صادقی خودش رو از ملودی های تکراری کشید بیرون حالا به هر کیفیتی که شده
    والا من البومو هنوز نشنیدن نظری هم نمیتونم داشته باشم طبیعتا حالا شاید شب دانلود کنم و بشنوم

اما این واکنش دوستان بی دلیلم نیست ! احمد من فکر میکنم دلیل این که این همه هجمه پستش درست شده رفتار های غیر حرفه ای خودش باشه...
    این چند وقته با مصاحبه ها و کلیپ ها و حرفایی که زده و اسم البومو این نمایشا باید انتظار چنین بازخوردیم داشته باشی!
    یکی حرفی نمیزنه البومش میاد معمولیم باشه میگن طرف ادعای نداشته کارش بد نبود و....
    اما یکی هی میگه کارم فلان و بهمانه و من خاص کار کردم متفاوت و بیاد بشنوید و حرفی نزنید و...خب ادم نا خوداگاه نسبت به همچین کسی موضع میگیره دیگه
    حتی خیلیا منتظر بودن فقط منتظر شه تا ازش ایراد بگیرن و بکوبن
    منی که هنوز نشنیدن هم میتونم بگم حدس میزنم البوم خیلی متوسطی باشه و از قبلم میدونستم این جو دادنا خیلی مسخرست.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    والا من البومو هنوز نشنیدن نظری هم نمیتونم داشته باشم طبیعتا حالا شاید شب دانلود کنم و بشنوم

اما این واکنش دوستان بی دلیلم نیست ! احمد من فکر میکنم دلیل این که این همه هجمه پستش درست شده رفتار های غیر حرفه ای خودش باشه...
    این چند وقته با مصاحبه ها و کلیپ ها و حرفایی که زده و اسم البومو این نمایشا باید انتظار چنین بازخوردیم داشته باشی!
    یکی حرفی نمیزنه البومش میاد معمولیم باشه میگن طرف ادعای نداشته کارش بد نبود و....
    اما یکی هی میگه کارم فلان و بهمانه و من خاص کار کردم متفاوت و بیاد بشنوید و حرفی نزنید و...خب ادم نا خوداگاه نسبت به همچین کسی موضع میگیره دیگه
    حتی خیلیا منتظر بودن فقط منتظر شه تا ازش ایراد بگیرن و بکوبن
    منی که هنوز نشنیدن هم میتونم بگم حدس میزنم البوم خیلی متوسطی باشه و از قبلم میدونستم این جو دادنا خیلی مسخرست.
    قضاوت کردن تو پوست و گوشت و خون ماست !
    من با حسین مشرفی مدیر سایت رضا در تماسم ، دلیل این حرکت رضا صادقی هم این بود که بخاطر تجربه تازه ای که تو این آلبوم داشت میخواست فقط شنیده بشه و طبق معمول هم دوستان نقدهای مقرضانه رو حواله کردن ، تو هم تا گوش نکردی اظهار نظر نکن ، خود من صبح گفتم کارهای قابل دفاع این آلبوم کمتر از انگشت های یک دست هست اما این که بخوایم بکوبونیم یک نفر رو بی انصافیه !
    همین دو ساعت پیش که وقت کردم آلبوم رو برای سومین بار با دقت بیشتر گوش کنم متوجه شدم که این آلبوم قابل احترام هست ، حداقل ملودی دزدی توش موج نمیزنه مخصوصا تکرار ملودی های قدیمی که تو کارهای رضا صادقی آزار دهنده شده بود دیده نمیشه !
    این خودش یه قدم رو به جلو هستش ! هر کسی میتونه هر گونه تبلیغی بکنه آیا وقتی رضا صادقی گفت فقط گوش کن نقدهای مغرضانه کمتر شد ؟! دوستان آلبوم رو دانلود نکرده و گوش نداده به باد تمسخر گرفتنش

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

10. کاربر مقابل از kamyab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    به نظرم رضا صادقی تو این سالا اسیر اشتباهای خودش شده همه خواننده ها اشتباه میکنن ولی متاسفانه رضا درصد اشتباهاش خیلی بالاس
    تو همین آلبوم تعداد ترک ها و راک کار کردن اونم با شجاعت شفاعی که تو تنظیم پاپ هم حرفی واسه گفتن نداشته حالا یهو راک تنظیم زده از بزرگترین اشتباهاش بودن چند تا وجه مثبت هم داشت یکیش کار کردن با جوونا بود هر چند میتونست کیفیت رو ببره بالاتر ولی همین که میدون داده به اونا بازم خوبه ویکی دیگه هم تجربه کردن فضاهای جدید مثل جز و کانتری بود که برخلاف راک ها جواب داد چون با اهلش کار کرد (پویا نیکپور و میثم مروستی)

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    به نظرم رضا صادقی تو این سالا اسیر اشتباهای خودش شده همه خواننده ها اشتباه میکنن ولی متاسفانه رضا درصد اشتباهاش خیلی بالاس
    تو همین آلبوم تعداد ترک ها و راک کار کردن اونم با شجاعت شفاعی که تو تنظیم پاپ هم حرفی واسه گفتن نداشته حالا یهو راک تنظیم زده از بزرگترین اشتباهاش بودن چند تا وجه مثبت هم داشت یکیش کار کردن با جوونا بود هر چند میتونست کیفیت رو ببره بالاتر ولی همین که میدون داده به اونا بازم خوبه ویکی دیگه هم تجربه کردن فضاهای جدید مثل جز و کانتری بود که برخلاف راک ها جواب داد چون با اهلش کار کرد (پویا نیکپور و میثم مروستی)
    کانتری کار «فاضل پیش » بود ، راک ها هم اگه تنظیم کننده درستی داشتن به بار مینشستن ، ملودیشون خوب بود اما تنظیم فاجعه بود
    در مورد اشتباهات رضا صادقی هم هیچ شبهه ای توش نیست ، ملودی های تکراری دو تا آلبوم قبلی گویای این مسئله بود اما این آلبوم حداقل عقبگرد نبود

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    کانتری کار «فاضل پیش » بود ، راک ها هم اگه تنظیم کننده درستی داشتن به بار مینشستن ، ملودیشون خوب بود اما تنظیم فاجعه بود
    در مورد اشتباهات رضا صادقی هم هیچ شبهه ای توش نیست ، ملودی های تکراری دو تا آلبوم قبلی گویای این مسئله بود اما این آلبوم حداقل عقبگرد نبود
    دمش گرم تنظیمش خیلی خوب بود

کلا از این به بعد هم راک کار نکنه بهتره اگه کسی بخواد بره طرف راک خیلی باید جدی واصولی پیش بره نمیدونم چرا احساس کردم راکها رو فقط به خاطر اینکه بگه تفاوت ایجاد کردم خونده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    دمش گرم تنظیمش خیلی خوب بود

کلا از این به بعد هم راک کار نکنه بهتره اگه کسی بخواد بره طرف راک خیلی باید جدی واصولی پیش بره نمیدونم چرا احساس کردم راکها رو فقط به خاطر اینکه بگه تفاوت ایجاد کردم خونده
    میخواست تفاوت ایجاد کنه اما موفق نشد

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

صفحه 41 از 46 نخستنخست ... 313940414243 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)