تراک اخر خوب بود![]()
من وقتی نظرات بچه های اینجا رو خوندم داشتم شاخ در میاوردم،
این برخوردها و نظرات اصلا شایسته این آلبوم نیست...
مطمئنم خیلی ها اصلا آلبومو گوش نکرده نظر دادن.
اگه بهترین آلبوم سال نباشه، بدون شک یکی از بهترین هاست.
(البته از نظر خود من بهترین آلبوم سال هست،ولی خب سلیقه ها متفاوته)
یکم انصاف داشته باشید. 80 درصد تراک های این آلبوم واقعا شنیدنی هستن و ناب. میشه لحظه های زیبایی باهاشون داشت. اون 20 درصد دیگه هم بد نیستن و متوسط هستن.
حیف این آلبوم به این نازنینی نیست؟؟؟ :)
فقط نظرات رو خوندم و تعجب کردم!!!
نمیدونم البوم چند ساعته اومده که اینطور نظر قاطع دادن بعضی دوستان؟
من یه دور گوش دادم و نظر نمیدم فعلا
اینجا نظر ندادن، همش دوستان باهم چت میکردن، فحش میدادن و این آلبومو با کل عواملش به باد تمسخر گرفته بودن، این شد فرهنگ ما!!!!
تراک 6 که برا بعضی از دوستان سوژه خوبی برا تمسخر شده بود... به هیچوجه بندری نبوده و به لهجه محلی توابع استان فارس (مثلا شهرستان گراش) خوانده شده
![]()
درود بر همه
ی سوال داشتم
اسم این آلبوم (فقط گوش كن) هستش ولی من هر چی تو اسم آهنگهای آلبوم نگاه میکنم ترکی به نام (فقط گوش كن) پیدا نمیکنم
لطفا راهنمایی فرمایید..با تشکر
این آلبوم که در ابتدا قرار بود با نام «هیچ» وارد بازار موسیقی کشور شود پس از جلسات همفکری صادقی با اطرافیان و دوستدانش به «فقط گوش کن...» تغییر نام داد که البته نه قطعهای با این نام در آلبوم وجود دارد و نه این جمله در متن ترانههای آلبوم استفاده شده است.
صادقی این نام را انتخاب کرده تا کسانی که آلبومش را تهیه میکنند به دور از هرگونه نگاه انتقادی یا تحسین کننده، فقط آلبومش را تا انتها گوش کنند و بعد درباره آن قضاوت کنند و معتقد است: «بعضیها یادشان رفته که موسیقی برای گوش دادن است نه اینکه در حین پخش شدن آن حرف بزنند و سعی در نقد آن داشته باشند.»
تراک 15 عالیه
2 و 5 هم خیلی خوبن
بقیه چیز جذابی واسم نداشتن. همون ملودی های تکراری و لحن خسته کننده ، تنظیمای بدون ایده
اگه نصف تراک ها نبودن میشه گفت آلبوم خوبی بود، ولی کفه ی ترازو خیلی به سمت خنثی میره
با این حال باز همین که 3 تا کار قابل گوش دادن که یکیش هم لذت بخشه جای شکر دارهاگه تو چدتا تراک ریسک می کنی دیگه دلیل نمیشه 5 تا آهنگ خنثی به آلبوم اضافه کنی که اگه اونا نگرفت بکاپ داشته باشی واسش. بیشتر گند میزنی تو آلبوم. مشکل از اینه که به کارشون ایمان ندارن
کار اگه کیفیت استاندارد داشته باشه مخاطب خودشو پیدا می کنه
آلبوم فریدون بدون قهوه خونه ها چیز خاصی واسم نداشت، همونه ئکه الان تو لیست پخشم هست. اینم همینطور
ویرایش توسط MrA_Chavoshi : 03-03-2015 در ساعت 05:11 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 31 مهمان ها)