نوشته اصلی توسط Sajjad اوضاع خرابه ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ترکا ولی رو قشنگ میگن تُرکی ؟ بلی
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دو سه تاشونو میدونم ولی بقیه رو فیفتی فیتی احتمال میدم ، ما که حامی نداریم حالا مقصود از این بحث این بود شاید ما هم باید یه تاپیک که توش حرف میزنیم ُ خصوصی کنیم یه مشت حسود و خ م دورمونُ گرفته
نوشته اصلی توسط mohammad68 بلی
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا مقصود از این بحث این بود شاید ما هم باید یه تاپیک که توش حرف میزنیم ُ خصوصی کنیم یه مشت حسود و خ م دورمونُ گرفته اگه اونطوری هم جواب نداد چی؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا مقصود از این بحث این بود شاید ما هم باید یه تاپیک که توش حرف میزنیم ُ خصوصی کنیم یه مشت حسود و خ م دورمونُ گرفته مگه حمومه ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا مقصود از این بحث این بود شاید ما هم باید یه تاپیک که توش حرف میزنیم ُ خصوصی کنیم یه مشت حسود و خ م دورمونُ گرفته اره نمیدونم قضیه چیه از کدوما عکس انداختن اخه داشتیم بحث ترک دور اخر رو میکردیم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اوضاع خرابه ؟ من همیشه عشقمو با عمل نشون دادم ، کسی که از کامنت من عکس میگیره یک دقیقه از زندگیش هم برا محسن نزده اما من به اندازه ی یک عمر زندگیمو به محسن اختصاص دادم ، عشق یعنی این حالا یه بار یه شوخی کردیم شدیم اغیار
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره نمیدونم قضیه چیه از کدوما عکس انداختن اخه داشتیم بحث ترک دور اخر رو میکردیم چی گفتی درباره دور آخر ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 541 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 541 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن