نوشته اصلی توسط HO33E!N شماها فراستی هستین دیگه....فیلمی که زجری نکشم برا دیدنش 0 ظلمه نه باو چه ربطی داره آرمی رو دیدی امین دوس داشت من دوس نداشتم یا برعکس عن عمریکن کریم صفر هم خودش نمره ایه دیگه
نوشته اصلی توسط AkbaR نه باو چه ربطی داره آرمی رو دیدی امین دوس داشت من دوس نداشتم یا برعکس عن عمریکن کریم صفر هم خودش نمره ایه دیگه یه فایل جدا برا تو درست کردم فردا میفرستم یه بار ویرایش کن دیگه حله
نوشته اصلی توسط HO33E!N شماها فراستی هستین دیگه....فیلمی که زجری نکشم برا دیدنش 0 ظلمه من دسته چهارم میذارم اکبر بی مهری میکنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N پنجشنبه هام گره بدی خورده عین حناق یا هناق تو گلومه اگر فردا شب بودین ویتنس و هاستلر رُ میریم! بعدی رُ اگر موافق باشین سه شنبه باشه شایدم یکشنبه اومدیم حالا
آهنگی بود..دمش گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid من دسته چهارم میذارم اکبر بی مهری میکنه بالاخره دوستان زحمتی کشیدن پولی خرج کردن البته من بخوام فیلمی توصیه کنم برا دیدن قطعا جز دو دسته ی اول نمیگم .... نمره ها فرق میکنه ولی نظرات خیلی نه
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه فایل جدا برا تو درست کردم فردا میفرستم یه بار ویرایش کن دیگه حله متشکرانه ام
نوشته اصلی توسط AkbaR نه باو چه ربطی داره آرمی رو دیدی امین دوس داشت من دوس نداشتم یا برعکس عن عمریکن کریم صفر هم خودش نمره ایه دیگه یا چایلد کلا صفر هم اعتبار داره خودش یعنی فیلم قابل اعتنا بوده
نوشته اصلی توسط Herzeleid من دسته چهارم میذارم اکبر بی مهری میکنه زین پس بی مهری بیشتر می شود
نوشته اصلی توسط HO33E!N بالاخره دوستان زحمتی کشیدن پولی خرج کردن البته من بخوام فیلمی توصیه کنم برا دیدن قطعا جز دو دسته ی اول نمیگم .... نمره ها فرق میکنه ولی نظرات خیلی نه دیگه به ما ربطی نداره! ما با خروجی کار داریم من از ستون اول و دوم معرفی میکنم + چند تا هم از ستون 2 ستاره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 582 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 582 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن