نوشته اصلی توسط MaMaTiR تفسیر رویا یا همون تفسیر خواب رو داشت هذیان و رویا داشت رویا خالی نشنیدم تا الان از روی مترجمش اسم دقیقشو.پیدا کن ولی همین بود یه.سری روانکاوییایه.فرویده کتابای این نابغه واقعا معرکس
نوشته اصلی توسط Milad کتاب راز رو کی خونده ؟ رازت برملا میشه
نوشته اصلی توسط 3fide لااقل ادمایی که رد دادن و راحتتر تحمل میکنی اون آدمايي كه رد دادن اصن توو جمعي نيستن و به كسي كاري ندارن كه كسي بخواد كاري بشون داشته باشه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! يني دوست دارم نويسنده شو پيدا كنم جرش بدم يه مشتي چرت و پرت ورداشته نوشته نویسندش راندا براین ه من هر چقدر تلاش کردم باهاش ارتباط برقرار کنم نشد ولی به خیلی چیزاش ایمان دارم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تفسير موضوعي ِ قران كريم هم خيلي خوبه دو واحدم داره ای گفتی
نوشته اصلی توسط 3fide از روی مترجمش اسم دقیقشو.پیدا کن ولی همین بود یه.سری روانکاوییایه.فرویده کتابای این نابغه واقعا معرکس اینجورام که تو میگی نیست البته خودش نابغست اما کتاباش رو نمیشه به همه بگی بخونن
نوشته اصلی توسط Milad نویسندش راندا براین ه من هر چقدر تلاش کردم باهاش ارتباط برقرار کنم نشد ولی به خیلی چیزاش ایمان دارم مثل ِ ايماني كه كفر ِ شخص ِ پيغمبر به بادش داده باشد ...
نوشته اصلی توسط shimaa من خوندم و خیلی هم اعتقاد دارم بش من همه چیزشو قبول ندارم ولی به خیلی بعضی چیزاش واقعا اعتقاد دارم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اون آدمايي كه رد دادن اصن توو جمعي نيستن و به كسي كاري ندارن كه كسي بخواد كاري بشون داشته باشه واسه من.که اینجوری نبوده کلا باید اسم یه.سری محافل و عوض کرد گذاشت دارالمجانین
نوشته اصلی توسط shimaa من خوندم و خیلی هم اعتقاد دارم بش زیاد اعتقاد پیدا نکن خطرناکه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 497 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 497 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن