نوشته اصلی توسط Herzeleid يه وقتايي تحمل تو جمع بودنم سخته واسه همين دقیقا حس تورو دارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه خوب دیگه نمیتونم با هات بحث کنم ریدی بهم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad سفیده و بقیه که به کتاب علافه دارید اگه راز رو نخوندید بخونید ارزش خوندن داره خوندم بابا ریدم تو اعتقادش
نوشته اصلی توسط shimaa من دارم باریک یکی از حرفای مهم این کتاب همینه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوندم بابا ریدم تو اعتقادش راز استاد اندی پِلی شد
نوشته اصلی توسط 3fide از یه روانشناسب احتماعی معمولی شروع کنی هنگ نمیکنی واقعا تجربیات عملی یه.سری ادما به درد میخوره من خودم رشتم اینه گفتم به هرکی نمیتونی بگی ... حالا هی بشین بگو برین بخونین براتون خوبه الان کتاب وقتی نیچه گریست رو میخونم کلی حال میکنم ولی جوری نیست هرکی کتاب خواست بگم برو اینو بخون بعدم انتظار داشته باشم خوشش بیاد
نوشته اصلی توسط Milad خوب دیگه نمیتونم با هات بحث کنم ریدی بهم اخه مسئله اينيست كه بخواي بهش باور داشته باشي يا نه تا دلت بخواد مورد نقض واسش هست مگر جز اينه؟؟ تو به من بگو تو زندگي خودت نمود عينيش رُ ديدي؟؟
نوشته اصلی توسط shimaa اعتقاد دارم تو برو یه فکری به حال خودت کن ترجیح میدم اعتقاد نداشته باشم
نوشته اصلی توسط Milad باریک یکی از حرفای مهم این کتاب همینه قانون جذب هم هست که آدم اگه یه چیزو بخواد واقعا بش میرسه >>؟؟ اینم بود تو کتاب ؟؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 راز استاد اندی پِلی شد دیگه بعد نابودی مدرن به اندی رو اوردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 519 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 519 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن