نوشته اصلی توسط MaMaTiR شاید اون چیزی که من خوشم اومد تو خوشت نیاد ولی من از ...لطفا گوسفند نباشید .... کیمیاگر پائولو کوئلیو .... کوری ... وقتی نیچه گریست .. خوشم اومد....اینارو فعلا حضور ذهن دارم یه اهنگ هم من پیشنهاد میدم به عنوان سر آهنگی آهوی دشت زنگاری
نوشته اصلی توسط 3fide خیلی به روانشناس اعتقاد دارم واقعا خیلی وقتا به کار میاد ... بعضی مشکلا رو تا پیش متخصص نبری خودت نمیتونی حل کنی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الان 1 میلیون قیمتشه ببرم بفروشم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط MaMaTiR واقعا خیلی وقتا به کار میاد ... بعضی مشکلا رو تا پیش متخصص نبری خودت نمیتونی حل کنی همه مشکلارو حل میکنه فقط ویزیتاشون.گرونه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شاید اون چیزی که من خوشم اومد تو خوشت نیاد ولی من از ...لطفا گوسفند نباشید .... کیمیاگر پائولو کوئلیو .... کوری ... وقتی نیچه گریست .. خوشم اومد....اینارو فعلا حضور ذهن دارم نویسندش کیه ؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نخوندم... رمان عشقولانست دیگه؟ یه جورایی آره . کلئوپاترا ملکه مصر بود که 40 سال حکومت کرده تو مصر و معشوقه جولیوس سزار پادشاه روم بوده خیلی قشنگه خیلی چیزا یاد گرفتم ازش
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه البته انتظارم نداشتم بي خيال این دفعه رو بیخیال باشه شاید خودش فهمبد اشتباه کرده
رمان حال نمیده دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه همينه من هميشه تو انزوا بودم حتي تو نزديك ترينا هم كسي حرفاي منُ نفهميده هيچ وقت سیگار و با نامجوت که به فازم نمیخوره بقیشم زیاد پیش میاد
نوشته اصلی توسط Milad بیشعوری دستته یا کتابش دستته ؟ بشین بخون جالبه هردوتاش میگم که پروژه بعدیمه.. بزار کوری رو تموم کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 479 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 479 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن