نوشته اصلی توسط Gambler ارزش نداره میزنم حهنمو ضرر توهم بزن من یدونه دارم برا فرداست اگه بیشتر از 5تا بازی مضخرف باشه نمیزنم اینا که داغونن
نوشته اصلی توسط Herzeleid اره وضعيت تيما خوب نيست هر كدومم به يه دليل برو بخواب.. میدونم مثل من کمبود خواب داری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این امین هم فکر کنم مثل من کم خوابی داره از دیشب امين يه عمره كم خوابي داره ديشب و پريشب و شب هاي قبل جالب اينجاست اين جند شب پيش رو هم نميتونم زياد بخوابم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو بخواب.. میدونم مثل من کمبود خواب داری امشب ميرم و ديگه بر نميكردم
نوشته اصلی توسط Herzeleid امين يه عمره كم خوابي داره ديشب و پريشب و شب هاي قبل جالب اينجاست اين جند شب پيش رو هم نميتونم زياد بخوابم من شبا کم میخوابم اما روزا جبران میکنم البته بعضی روزا فرداها چرا؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid امشب ميرم و ديگه بر نميكردم موضوع چیه؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من یدونه دارم برا فرداست اگه بیشتر از 5تا بازی مضخرف باشه نمیزنم اینا که داغونن به نظرم تو همین داغونا پوله بیا بامن
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Gambler به نظرم تو همین داغونا پوله بیا بامن ما اول هم بشیم با 20 نفر میشیم که اخرش 30 تومن گیرمون بیاد
مرتضی الان داری نقش شیطون رو بازی میکنی که بری زیر جلدم
این که دوستم نداشتی برام اهمیت نداشت فقط دلم میخواست ی روز تموم بشن بهونه هات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 498 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 498 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن