نوشته اصلی توسط ehsan1361 پس میشه 100 برابر ما ولی چون سر کارم با سرورای ایرانه میشکنه سرعت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره دیگه با این سرعت ازادی عمل هم داری ؟ یا نمیتونی فیلم و بازی و ... دانلود کنی ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ولی چون سر کارم با سرورای ایرانه میشکنه سرعت هر چقدم بشکنه راحت میتونی یه فیلمو 10 دقیقه ای دان کنی غیر اینه ؟
نوشته اصلی توسط Malware با این سرعت ازادی عمل هم داری ؟ یا نمیتونی فیلم و بازی و ... دانلود کنی ؟ نه هوشمند شده یقه همه ایرانیارو میگیره اره جز اپلود بعضی چیزا مورد خاصی نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هر چقدم بشکنه راحت میتونی یه فیلمو 10 دقیقه ای دان کنی غیر اینه ؟ اره ، خودم طعم اینترنت ایرانو سالها چشیدم
قطعا کار جدیدی نیس چون بانو چند سالی پیش ما نیستن اما اطلاعی از ترانه سال معین گرام ندارم این محسن یگانه همه رو اسکل کرده هر چقدم حساب کنی بازم پیدا نمیشه همچین اعجوبه ای
نوشته اصلی توسط ehsan1361 قطعا کار جدیدی نیس چون بانو چند سالی پیش ما نیستن اما اطلاعی از ترانه سال معین گرام ندارم این محسن یگانه همه رو اسکل کرده هر چقدم حساب کنی بازم پیدا نمیشه همچین اعجوبه ای
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه هوشمند شده یقه همه ایرانیارو میگیره اره جز اپلود بعضی چیزا مورد خاصی نداره عجب جای باصفایی . هم سرعت داره هم کپی رایت نداره هم هواش سردسیریه . بهترین جا واسه زندگی کردن .
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره ، خودم طعم اینترنت ایرانو سالها چشیدم حسابی حال میکنی ها خوش به حالت که از این خراب شده رفتی و راحت شدی
نوشته اصلی توسط Malware عجب جای باصفایی . هم سرعت داره هم کپی رایت نداره هم هواش سردسیریه . بهترین جا واسه زندگی کردن . کپی رایت رو همه جا رعایت میکنند ولی نمیدونم چرا هیچ وخت نیومدن چیزی بگن خودم همیشه اماده م یکی زنگ بزنه بپرم از پنجره بیرون
Malware
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 28 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن