نوشته اصلی توسط milad771 شوهر خاله من زندگیش اندی ه همه البوم هاش و کنسرت هاشو ارجینال داره طلاق خاله ـتو بگیر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 صدای مهد کودک پسند فقط استاد اندی خوشگلا بايد برقصن
نوشته اصلی توسط tandis_m خوشگلا بايد برقصن تولد آهنگای قدیمیش کاملاّ با فضای مهد کودک همخوانی داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 لقب استاد فراموش نشه كوفت با اين استادت مينا
همین الان خبرای پاشایی رو برداشتن ماهان بهرام خان اومد تیتر یک کاش زودتر میگفتم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اندی پرسته پس جان خودم بزاری تو مهد کودک ، بچه ها بالا پایین بپرن ، مخصوصاّ قدیمیاش همیشه تو خونش اهنگا اندی پلی و پسر 3-4 سالش هم جو گیر میشه کل خونه رو بهم میریزه و هی میپره رو سر باباش
نوشته اصلی توسط tandis_m كوفت با اين استادت مينا نگو که میفرستم واسه آیتونز میدم به رفیقم که بده به آرمین یه موزیک ویدئو ازش در بیاره ها
نوشته اصلی توسط ehsan1361 موندگاری به تیتراژ خونی نیست و معروف شدن به خوندن تیتراژ بستگی داره ، خیلی هم داره من و تو به توافق نميرسيم
نوشته اصلی توسط asc باع من خبرای قبلی و دنبال کردم همچین چیزی نبوده خودمم دنبال كردم چيزي نيافتم شايد توو فيس گذاشتن خبرشو ولي خب روو صفحه اصلي موسيقي ما نيست
نوشته اصلی توسط milad771 همیشه تو خونش اهنگا اندی پلی و پسر 3-4 سالش هم جو گیر میشه کل خونه رو بهم میریزه و هی میپره رو سر باباش والا بچه حق داره ذوق و شعور و شعف در بچه ها فقط با صدای استاد اندی یه اهنگ شاد خونده که تا چند هفته دیگه میاد آهنگ شادش سوژه خندس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 497 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 497 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن