نوشته اصلی توسط tandis_m دكي پس بحثمون سر تيتراژ چيه ؟ من از آخر نظر تو رو نفهميدم چيه نظرمون یکیه ولی عقیدمون دو تاست اصن بیخیال
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آفرين خوشم اومد
نوشته اصلی توسط mali68 مهندس شما کارو بار نداری نشستی زیراب خواننده هارو میزنی..برو اب تهرانو سالم کن سنگ کلیه گرفتیم باع از بس کلپچ میخوری سنگ کلیه گرفتی خونه ام
نوشته اصلی توسط mali68 مهندس شما کارو بار نداری نشستی زیراب خواننده هارو میزنی..برو اب تهرانو سالم کن سنگ کلیه گرفتیم باع سلام مل مل خانم خوبي ؟ دلم تنگيده بود براتون
نوشته اصلی توسط milad771 حیف دیر فهمیدم عشق اندیه وگرنه خودم طلاقشو میگرفتم . دیگه بچه دارن عب نداره هنوزم ارزششو داره
نوشته اصلی توسط A M I R نه ویدئوه دردسر داره البومشم 20 هزار تومنه اوه
نوشته اصلی توسط milad771 بزار الان خبرشو بهش بدم تا ذوق مرگ شه شایدم بعد کریسمس بیاد
نوشته اصلی توسط tandis_m سلام مل مل خانم خوبي ؟ دلم تنگيده بود براتون سلام میناجون عزیز..مچکرم منم همینطور..شنیدم یه دسته مهمون داری؟کمک خواستی سوت بزنی در خدمتیم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 لقب استاد فراموش نشه استاد بزرگوار عباس معصومی اعتبار موسیقی ایران
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از بس کلپچ میخوری سنگ کلیه گرفتی خونه ام کلپچ ربطی نداره..من نمیدونم شما مهندسین شیمی چه میکنین پس؟هر روز یکی از فک و فامیلمون ازشون سنگ استخراج میکنن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 414 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 414 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن