نوشته اصلی توسط HO33E!N این 2 تا+nebraska خوب است
نبراسکا یا این؟؟ کدومش قابل بحث تره ؟؟ Days of Heaven 1978
نوشته اصلی توسط Herzeleid نبراسکا یا این؟؟ کدومش قابل بحث تره ؟؟ Days of Heaven 1978 اینُ که ندیدیم...اصلا تو لیست بود؟ البته من پیشنهاد دادم ولی نبود گمونم
نوشته اصلی توسط Herzeleid نبراسکا یا این؟؟ کدومش قابل بحث تره ؟؟ Days of Heaven 1978 این در برنامه اکران نبوده، همون نبراسکا
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینُ که ندیدیم...اصلا تو لیست بود؟ البته من پیشنهاد دادم ولی نبود گمونم دیروز و امروز چی دیدین؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid دیروز و امروز چی دیدین؟؟ یه کم برنامه عقب جلو شده ...سعی میکنیم بعد از گذر از بحران ben hur نظم رُ به اردو برگردونیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه کم برنامه عقب جلو شده ...سعی میکنیم بعد از گذر از بحران ben hur نظم رُ به اردو برگردونیم از مجمع و اعضای محترم کمال تشکر رُ دارم که نهایت همکاری رُ با من داشتن با ارزوی توفیقات روز افزون
مستولی
نوشته اصلی توسط Herzeleid از مجمع و اعضای محترم کمال تشکر رُ دارم که نهایت همکاری رُ با من داشتن با ارزوی توفیقات روز افزون فدات ben hur in the name of father paths of glory تا یکشنبه سعی میکنیم جم کنیم این 3 تا رُ مستولی
نوشته اصلی توسط HO33E!N فدات ben hur in the name of father paths of glory تا یکشنبه سعی میکنیم جم کنیم این 3 تا رُ مستولی بسیار هم خوب پس تا فردا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 130 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن