امیر
چند روز بعد این بازیگر مشهور به خانه برگشت. وقتی پدرش از این موضوع اطلاع پیدا کرد به او پیغام داد که اگر دوباره به کمپ بازنگردد عکسهایی را که از او با معتادان کمپ انداخته است منتشر میکند. همین تهدید که آبروی او را به خطر انداخته بود کافی بود تا این بازیگر سرشناس برای شکایت از پدرش راهی دادسرا شود. این پسر خندهروی سینما و تلویزیون در رابطه با حادثه مرموزی که از طرف خانوادهاش بر سرش آمد، گفت: «آن روز پدرم من را با زور به مرکز ترک اعتیاد برد، حتی وقتی به خانه برگشتم متوجه شدم بعضی از اسناد و مدارک و رسیدهای بانکیام نیز گم شده است. به همین خاطر امکان دارد که خانوادهام با نقشهای از پیش تعیینشده این کار را با من کرده باشند. این درحالی است که من اعتیادم را تکذیب میکنم.» تحقیقات برای روشن شدن زوایای مبهم این پرونده ادامه دارد.
عجب بابایی داره از خونه پسرش دزدی میکنه
شیر شد ولی والا این پیج ها همش مال من نیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا با یک ۲۰۶ سفید رفت و آمد می کرد اما چند روزی است که بنزش را سر تمرین می برد. حالا همه هواداران حسابی از راننده بنز و فرمانده پرسپولیس محافظت می کنند!
داوود مهابادی در این باره به «ورزش سه» می گوید: شکایت من نه به عنوان داوود مهابادی بلکه به عنوان یک مربی ایرانی است. در صحنه ای من به تصمیم داور معترض شدم اما وینگو وارد ماجرا شد و به من فحاشی کرد و در نهایت هم بطری آب را روی سر من خالی کرد. من و مات و مبهوت مانده بودم که این چه رفتاری است چرا که تا اکنون مشابه آن را ندیده بودم. اصلا قابل تحمل نیست که در سرزمین خودم مربی خارجی این گونه به من توهین کند. وینگو سال های سال است که در فوتبال ایران کار می کند و از فوتبال ایران نان می خورد بنابراین باید حرمت ها را حفظ کند نه اینکه هر چه از دهانش درمی آید نثار مربی ایرانی کند.
سرمربی تیم پاس از کانون مربیان هم خواستار واکنش در برابر رفتار وینگو شده است.
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 190 مهمان ها)