نوشته اصلی توسط Herzeleid من همیشه یه تیکه هایی میبینم که حرص میخورم پسره جیگر هلو.ناز اصلا مرد رویاهام بغلش یه دختره خپل زشت سیاه سیبیلو اخه چرا
نوشته اصلی توسط 3fide کفشاشم نشون بدن دیگه اینم دماغش عملیه؟؟؟ دقت نکردم تا حالا پیشونیش که بوتاکسی مو هم فکر میکنم کاشته
نوشته اصلی توسط milad771 والا خوشگلی و استعداد فقط پروین میکده و محمود بهرامی . خدا رحمتشون کنه خدا رفتگان همه رو بیامرزه
نوشته اصلی توسط 3fide پسره جیگر هلو.ناز اصلا مرد رویاهام بغلش یه دختره خپل زشت سیاه سیبیلو اخه چرا حرف حرفه عشق
نوشته اصلی توسط Herzeleid دقت نکردم تا حالا پیشونیش که بوتاکسی مو هم فکر میکنم کاشته بهش نمیخوره بوتاکس کرده باشه اخمشو تا حالا ندیدم
نوشته اصلی توسط 3fide بهش نمیخوره بوتاکس کرده باشه اخمشو تا حالا ندیدم چرا بوتاکس رُ مطمئنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid حرف حرفه عشق جمع کن بابا عشق چیه بقول یه بنده خدایی عشق فقط عشقه خدا و بنده بقیه عشقا الکیه
نوشته اصلی توسط Herzeleid چرا بوتاکس رُ مطمئنم توام باهاش رفتی دیدی
نوشته اصلی توسط 3fide جمع کن بابا عشق چیه بقول یه بنده خدایی عشق فقط عشقه خدا و بنده بقیه عشقا الکیه در این حد یعنی؟؟ حالا تو بگو دوست داشتن...زیاد فرقی ندارن
نوشته اصلی توسط 3fide توام باهاش رفتی دیدی یه چی میگم بوگو چشم..میدونم که میگم دیگه قلعه رو نمیخوای انکار کنی که؟؟تو که خودت استادی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 815 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 815 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن