نشون داد فوتبالو میفهمه![]()
افشارزاده گفت: به قلعهنویی گفته بودیم تیم مشکل بدنسازی دارد و دیدید که در نیمه دوم همین اتفاق افتاد و بازیکنان خسته ما پنالتی ها را هم خراب کردند. به هرحال وقتی خستگی به تیم مسلط بشود، ساق ها از مغز فرمان نمی گیرند و اتفاقی می افتد که نباید بیفتد.![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس از تو بعیده امشب مجمع باشی![]()
پله هم دیگه داره میرهشرایطش وخیمه
![]()
کی بشه این مسابقات فوتبال دستی انقدر جهانی شه فوتبال به خاطرات بپیونده![]()
من یه دخترم
هیچ پسری نمیتونه نهایت عشقمو به رنگ صورتی بفهمه...������
هیچ پسری نمیفهمه بعد از لاک زدن چه لذتی داره دستتو بگیری عقب و اثر هنریتو نگاه کنی بعد با ذوق واسه خودت دس بزنی...������
نمیفهمه بعد از رژ قرمز زدن چه لذتیه واسه خودت تو آینه بوس بفرستی...������������
نمیفهمه با لباس جدید قر دادن جلو آینه یعنی چی...������
هیچ پسری نمیفهمه چه کیفی میده وقتی خط چشت صاف در میاد که صد برابر یاد گرفتن پارک دوبل حال میکنی...������
هیچ پسری هیچوقت لذت داشتن پیراهن چین چینی....������
کفش پاشنه بلند...������������
یه پاپیون خوشگل رو مو...������
یه کیف پر لوازم آرایشی رو درک نمیکنه...������
نمیفهمه...
پس واسه مسخره کردناش...
جوک درست کردناش ناراحت نشو...
������من عاشق دختر بودنم هستم ������![]()
من یه دخترم
هیچ پسری نمیتونه نهایت عشقمو به رنگ صورتی بفهمه...💕
هیچ پسری نمیفهمه بعد از لاک زدن چه لذتی داره دستتو بگیری عقب و اثر هنریتو نگاه کنی بعد با ذوق واسه خودت دس بزنی...💅
نمیفهمه بعد از رژ قرمز زدن چه لذتیه واسه خودت تو آینه بوس بفرستی...💋💄
نمیفهمه با لباس جدید قر دادن جلو آینه یعنی چی...👚
هیچ پسری نمیفهمه چه کیفی میده وقتی خط چشت صاف در میاد که صد برابر یاد گرفتن پارک دوبل حال میکنی...🙌
هیچ پسری هیچوقت لذت داشتن پیراهن چین چینی....👗
کفش پاشنه بلند...👠👠
یه پاپیون خوشگل رو مو...🎀
یه کیف پر لوازم آرایشی رو درک نمیکنه...👛
نمیفهمه...
پس واسه مسخره کردناش...
جوک درست کردناش ناراحت نشو...
💝من عاشق دختر بودنم هستم 😊![]()
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)