نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تاکسی اینجا وحشتناک گرونه نه باو اگرم بگیرم که فقط خودمم همون دربست خودمون میشه دربست به خارجی چی میشه ؟ هی یو دربست میخوره ؟ 10 تومن سیدخندان فنلاند
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بیخیال بحثشو وا کن باز فقط در این حد بگم که مکالمون در حد فقط ادرس دست شویی پرسیدن بود ذاتا فرصت سوزی تو دستشویی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دربست به خارجی چی میشه ؟ هی یو دربست میخوره ؟ 10 تومن سیدخندان فنلاند تاکسی بگیره خود به خود دربسته نیازی نداری بگی تاکسیا پولدار ترین شهروندا هستن اخرین مدل ماشینا برا همین گرونه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گلم الان میگه با هواپیما شخصی میرم جایی میدویم فقط من فقط حرفت تو تایید کردم تاکید هم میکنم که همین روش را ادامه بدهی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط 3fide ذاتا فرصت سوزی تو دستشویی دست رو دلم نذار اومدم سر صحبتو وا کنم تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود خلاصه ما هم نقل مکان کردیم مورد پرید
هی دس تکون میدم هی داد میزنم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تاکسی بگیره خود به خود دربسته نیازی نداری بگی تاکسیا پولدار ترین شهروندا هستن اخرین مدل ماشینا برا همین گرونه تاکسی هاش از اون تاکسی های سایت تاکسی فرویت که نیست ؟
نوشته اصلی توسط MrCrow من فقط حرفت تو تایید کردم تاکید هم میکنم که همین روش را ادامه بدهی ممنون از دلگریمت دعا کن حدقل یه ماشین بخرم خوب
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تاکسی هاش از اون تاکسی های سایت تاکسی فرویت که نیست ؟ تاکسی فرویت چیه از این سوکسی ها ؟؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تاکسی فرویت چیه از این سوکسی ها ؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 531 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 531 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن