آخی
نوشته اصلی توسط mali68 قلعه به تخته سینه کوبیدن رسید؟ من مخالفش بوده و هستم و خواهم بود ولی همش تقصیر این نیست سیستم علی اصغری همینه ، نگیره و شانس نیاری بیچاره میشی
نوشته اصلی توسط mali68 قلعه به تخته سینه کوبیدن رسید؟ تو سوراخ موش رفته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من مخالفش بوده و هستم و خواهم بود ولی همش تقصیر این نیست سیستم علی اصغری همینه ، نگیره و شانس نیاری بیچاره میشی من با همه مربیای ایران مخالفم..یه جلالی یه خورده تکنیکیه که اونم داره میره سمت حاشیه فوتبالی که گنده هاش اینو و دایی و مایلی باشن فاتحش خوندس
جلالی نمیگن بش میگن مجید کامپیوتر
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو سوراخ موش رفته میلیاردی خورد حالا که یه تو بهش گفتن اقا بهش برخوردههمچین میگه مردم بی فرهنگ انگار خودش اول فرهنگ بوده بعد قلعه شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mali68 من با همه مربیای ایران مخالفم..یه جلالی یه خورده تکنیکیه که اونم داره میره سمت حاشیه فوتبالی که گنده هاش اینو و دایی و مایلی باشن فاتحش خوندس جلالی فک میکنه داره پلی استیشن بازی میکنه
نوشته اصلی توسط mali68 میلیاردی خورد حالا که یه تو بهش گفتن اقا بهش برخوردههمچین میگه مردم بی فرهنگ انگار خودش اول فرهنگ بوده بعد قلعه شده تا دیروز همین مردمان بی فرهنگ دکتر مهندساشون بودنا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 525 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 525 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن