نوشته اصلی توسط Milad یک کلام بگو میخواستم فخر بفروشم ایراد نداره منم شاید جا تو بودم فخر فروشی میکردم
نوشته اصلی توسط mali68 شما اخر مدیر اینجایی یا مدیر برنامه های ایشون؟خیلی بهتر از امیری بهت تبریک میگم همین الان داشتم به بچه ها میگفتم واسه من کار زیاده امیر دید توان رقابت با منو نداره منو از کار بر کنار کرد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه !!! واليبالي؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid دختر بايد فوتبالي باشه رئالی هم باشه که دیگه چی میشه
نوشته اصلی توسط Milad همین الان داشتم به بچه ها میگفتم واسه من کار زیاده امیر دید توان رقابت با منو نداره منو از کار بر کنار کرد ایشون عادتشه..پریشبا دخترا داشتن مجمعو ازش،میگرفتن همرو بن کرد..دیکتاتوری بیش نیست من به شدت از مدیریت تو حمایت میکنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid جا داره يادي بكنيم از فتواي راه گشاي امير در حرمت اپلود البوم براي مصارف مادي
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH پس قبول کردی ؟
نوشته اصلی توسط Milad پس قبول کردی ؟ زر نزن گلم
نوشته اصلی توسط mali68 ایشون عادتشه..پریشبا دخترا داشتن مجمعو ازش،میگرفتن همرو بن کرد..دیکتاتوری بیش نیست من به شدت از مدیریت تو حمایت میکنم به طور ناجوانمردانه ای سرکوب شديم
نوشته اصلی توسط mali68 ایشون عادتشه..پریشبا دخترا داشتن مجمعو ازش،میگرفتن همرو بن کرد..دیکتاتوری بیش نیست من به شدت از مدیریت تو حمایت میکنم تو برنامه های مدیریتی من اینه که به خانم ها یارانه بدم ولی حق ندارن اون پولو خرج کنن چون پول امام زمانه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 578 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 578 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن