نوشته اصلی توسط Milad پسر فهمیده ؟منظورت منم دیگه ؟ ارسالای سینا رو زیاد کن فهمیده شی
نوشته اصلی توسط 3fide مورد زیاده تا دلت بخواد مورد داشتیم طرف گفته اینجا چقدر هوا گرمه بعد فهمیدیم اونجا الان 30 درجه زیر صفره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad تو که گفتی هیچیش نبود خودم درستش کردم نصف هادر بروک شده بود میشد از ۲۵۰ استفاده کرد خودم سیستمو پاک کردم درستش کرده بودم ، ولی حجمش کم بود دیگه عوضش کردم یه نو انداختم البته یه برند دیگه شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid فكر كنم از اونا باشه كه يه دقيقه ميري كياي ميبرسي چي شد ميگه قرمزا گل زدن ميكي كي ميگه o2 اشاره به اسم اسپانسر به جاي بازيكن دیگه فهمیده نیستی
نوشته اصلی توسط Milad تو هم بد نبودیا ولی باز منو حسین تو یه سری چیزا نقطه مشترک داریم ولی منو تو ... یکیمون روز سوم خود کشی میکرد من با حسين زوج خوبي ميشديم .... تفاهم در تمام اتفاق زندگي
نوشته اصلی توسط Milad تا دلت بخواد مورد داشتیم طرف گفته اینجا چقدر هوا گرمه بعد فهمیدیم اونجا الان 30 درجه زیر صفره مورد داشتیم..............................
سکوت شیشه ایم رو صدای تو میشکنه ...
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Herzeleid فكر كنم از اونا باشه كه يه دقيقه ميري كياي ميبرسي چي شد ميگه قرمزا گل زدن ميكي كي ميگه o2 اشاره به اسم اسپانسر به جاي بازيكن تازه وسط بازی جو میده که داور گند زده به بازی
نوشته اصلی توسط Milad تا دلت بخواد مورد داشتیم طرف گفته اینجا چقدر هوا گرمه بعد فهمیدیم اونجا الان 30 درجه زیر صفره دیگه ا کیونت در نیار اینارو هنو زیر ۶ ندیدم اینجا بچه باز
نوشته اصلی توسط 3fide هولت جست فارسی صحبت کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 543 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 543 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن