نوشته اصلی توسط Chavosh وا مگه میشه خب فرداش باس میگفتن دیگه چه کاریه نتایج که مشخص بود من برنامشو دیدم ، گفت که تا وقتی که سری چهارم شروع بشه وقت دارین رای بدین ، هنوز ادامه داره
نوشته اصلی توسط MrCrow امضات خیلی غمگینه . عوضش کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من برنامشو دیدم ، گفت که تا وقتی که سری چهارم شروع بشه وقت دارین رای بدین ، هنوز ادامه داره الگوریتمش خیلی پیچیدس
نوشته اصلی توسط asc الگوریتمش خیلی پیچیدس آخه سری سوم برنامه امروز هنوز ... تموم شد . گفت شاید اسم برنامه عوض بشه اما در اولین برنامه جدید که احتمالاّ دی باشه ، نتایج رو اعلام میکنن تا برنامه بعد همینطور میتونین رای بدین
نوشته اصلی توسط shimaa امضات خیلی غمگینه . عوضش کن غم و غصه شده حق دل من به همینا مستحق دل من
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
فقط نظرسنجی های فروم که با الگوریتم خاصی طراحی میشه رو عشقه
وای ددم وای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فقط نظرسنجی های فروم که با الگوریتم خاصی طراحی میشه رو عشقه
نوشته اصلی توسط Chavosh نتایج نظر سنجی شبکه یک چی شد نظرسنجی برنامه امروز هنوز تموم نشده رو میگی؟
نوشته اصلی توسط Chavosh وای ددم وای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دمش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن