نوشته اصلی توسط Milad من لاستو ندیدم من اصلا سریال ندیدم...فرار از زندان دیدم فقط با یه فصل از true detective و 2 فصل nikita و یه فصل person of interest همشون نصفه موندن
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکبر در کدوم دسته قرار گرفت بن هور 3 ستاره فعلا اگه نقدی هس که اون آخراشو توجیه کنه شاید به 4 برسه
مرگ بر تایر مونیخ
نوشته اصلی توسط AkbaR 3 ستاره فعلا اگه نقدی هس که اون آخراشو توجیه کنه شاید به 4 برسه معجزاتُ؟
نوشته اصلی توسط Milad من لاستو ندیدم ببین آخراش یه کم گنگ و بی سروته تموم کردن بعضی چیزارو وگرنه فوق العاده بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اصلا سریال ندیدم...فرار از زندان دیدم فقط با یه فصل از true detective و 2 فصل nikita و یه فصل person of interest همشون نصفه موندن سریال بیشتر از فیلم حال میده نیکیتا رو بهتر که ادامه ندادی چون چرت شد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط AkbaR ببین آخراش یه کم گنگ و بی سروته تموم کردن بعضی چیزارو وگرنه فوق العاده بود در تاپ لیست قرار گرفت
نوشته اصلی توسط mohammad مرگ بر تایر مونیخ محمد برای دقایقی admin و قرمز شدی نبودی تالارُ به فاک بدی
نوشته اصلی توسط mohammad مرگ بر تایر مونیخ توپ طلا رو میخوان بدن به نویر
نوشته اصلی توسط HO33E!N معجزاتُ؟ با معجزه مشکلی ندارم با اینکه معلوم نشد چرا و چطور شد که معجزه در کرد از خودش مشکل دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 585 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 585 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن