نوشته اصلی توسط mohammad اسکوچیچ جایگزین قلعه نویی داش علی منصوریان
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خیر نمیخوام یادم بدی...راستشُ بگو
نوشته اصلی توسط mohammad اسکوچیچ جایگزین قلعه نویی منصوریان و مجیدی مربی های بعدین
نوشته اصلی توسط HO33E!N البته اینم بگم که به تیم درست و درمون نخوردن مرحله بعد مشخص میشه اگر نخورن به آرسنال بازی با دورتمند یادته بهت گفتم این بایرن واقعاّ فرق کرده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازی با دورتمند یادته بهت گفتم این بایرن واقعاّ فرق کرده دورتموند فک کنم تیم 18 جدوله ها
نوشته اصلی توسط mohammad بازی فولاد و تراکتورو کامل دیدم عجب بازی خوبی بود اسکوچیچ واقعا مربیه هیچکسو نداشت کاش مربی پرسپولیس شه با سواد ترین مربی و باشخصیت ترین مربی بوده که تو این 10 سال بعد از دنیزلی وارد شده تو ایران اسکوچیچ ه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N نمیخوام یادم بدی...راستشُ بگو در زمینه کامپیوتر صفرم با ارفاق
نوشته اصلی توسط Milad کاش مربی پرسپولیس شه با سواد ترین مربی و باشخصیت ترین مربی بوده که تو این 10 سال بعد از دنیزلی وارد شده تو ایران اسکوچیچ ه درخشان دیشب اومد گفت به هیچ وجه من با بازیکن حرف نمیزنم در شان و شخصیت من نیست .... صداشُ پخش کرد کرکره خنده بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N دورتموند فک کنم تیم 18 جدوله ها باشه ولی پاسکاریشون فرق کرده نسبت به قبل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 698 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 698 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن