دهنت سرویس![]()
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
خودم گذاشتم تهش![]()
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
تومان اصلاح شد![]()
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
شما غلط کردی شما ضد انقلابی کلی این غلطو کرده غلط کردی من با ضد انقلاب غلط کردی مصاحبه نمیکنم تو غلط کردی![]()
دلم گرفت![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
مراحل میکس مستر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جدید " [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " به اتمام رسیده و این آلبوم بزودی منتشر خواهد شد جزئیات بیشتر ، هفته ی آینده در فن پیج و سایت رسمی رضا جان قرار میگیره و میتونید ازشون مطلع بشید ، من در این آلبوم با 3 تنظیم حضور داشتم امیدوارم که بعد از شنیدنشون دوسشون داشته باشید .
ارادتمند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
13/9/1392
در حال حاضر 556 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 556 مهمان ها)