[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویسنده: آي تك - شنبه ۱٤ مهر ،۱۳۸٦1-الان يه ماهه كه نيروانا رو از پوشك گرفتيم
تقريبا يه هفته طول كشيد ولي بعدش خيلي عالي باهامون همكاري كرد البته هرجا ميريم بايد لگن خانوم رو با خودمون ببريم چون به نظرش همه توالتها كثيف و خطرناكند الا لگن ايشون
ديروز كه جمعه بود خيلي مشكل پيدا كرديم چون نيروانا از صبح كه ار خواب بيدارشد يكسره تو شلوارش جيش كرد نميدونم دليلش چي بود با اينكه به كسائيكه بچه دار بودن همش ميگم يه موقع بچه رو سر جيش دعوا نكنين ولي ديگه عصبانيمون كرد و از روشي كه اصلا خودمون هم نميپسنديم براي تنبيهش استفاده كرديم خيلي هم عذاب وجدان داشتيم
نميدونم چش شده بود ولي اصلا همكاري نميكرد فقط با گريه و هق هق ميگفت بلد نيستم
خيلي ناراحتم كه دعواش كردم ولي واقعا عصبيم كرده بود
سرچ كردم معنيشو در بيارم 35 خط كرسي شعر نوشته تا دو خط آخر معنيشو بگه ديوانه...
2-خيلي ها ازم سوال كردن كه اسم نيروانا چه معني داره
يادمه هميشه دوست داشتم براي بچه ام يه اسم تك ايراني انتخاب كنم از موقعي كه متوجه شدم كه باردارم بزرگترين دغدغه فكريم انتخاب يه اسم خوب بود هميشه هم از دست كسائيكه از سر واكني يا بخاطر يه خواب مسخره اي كه ديدن يا به هر دليل لوسي يه اسم بي معني ميذاشت حرص ميخوردم
چند تا اسم رو انتخاب كرديم كه هردومون دوست داشتيم
اولين اسم (ساناتروك) بود
ساناتروك يه اسم تاريخي ايرانيه : دختر پادشاه هجدهم اشكانيان كه اسمش (وانان) بود
از اونجائيكه اسم پدر نيروانا ( وانان ) هستش خيلي با معني بود
ولي به نظرمون ثقيل و سخت اومد
دومين اسم (يسنا )بود ( قابل توجه مهروش جان) ولي يكي از فاميلها قبل از ما اين اسم رو گذاشت و ما منصرف شديم
سومين اسم (وستا )بود كه من خيلي خوشم ميومد ولي آقاي پدر گفتند منو ياد موتور وسپا ميندازه
آخرش به اين نتيجه رسيديم كه هردومون اسم نيروانا رو خيلي دوست داريم و به اطرافيان هم كه گفتيم همه تائيد كردند
معني نيروانا رو خودمون ميدونستيم ولي براي اطمينان و تكميل اطلاعاتمون نزديك دو ماه تحقيق هم كرديم ( هميشه از اينكه كسي اسمي رو از سر واكني انتخاب كنه بدم ميومده )
توي فرهنگ دهخدا و اينترنت و سايتهاي مختلف و ....
نيروانا يعني اون حس و حالي كه در اثر شناخت كامل خدا بهت دست ميده - الهه كمال و معرفت خدا - اوج شناخت پروردگار - نهايت هرچيزي - كمال
نيروانا در همه اديان به نامهاي مختلف تعريف شده . در سانسكريت . در زرتشت . در اسلام
كلا توي همه اديان هست البته ما منظور نظمون اصلا مذهبي نبود و ما از اينش كه يه معني اوج و كمال هرچيزي بود خيلي لذت برديم . هميشه هم برامون جالب بوده كه هركي بهمون رسيد گفت چه اسم قشنگي معني اش چيه ( البته حمل بر خودخواهي نباشه ها ولي از اسم تك و خاص خيلي لذت ميبرم اسم خودم و پدرش هم تقريبا همين جوره )
بياين يكي يه دونه بردارين نوشابه زياد باز كرده
الی آهنگ جدید داریم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید ببین متن کامل شعرشو گیر میاری
عصرها به ياد تو، عود روشن ميكنم
عصرهايي كه بي تو سرد و مردابي ان
تا سيل پنجره ها را نبرده
بيا كه قهوه اي بنوشيم، نيرواناي من
والا اينو پيدا كردم
فكر كنم چندتا از شعراشو با هم قاطي كرده باشه
ميزي براي كار
كاري براي تخت
تختي براي خواب
خوابي براي جان
جاني براي مرگ
مرگي براي ياد
يادي براي سنگ
اين بود زندگي!؟
اگه اين شعرشو بخونه خيلي عالي ميشه
اعتراف
من زنگي را دوست دارم
ولي از زندگي دوباره مي ترسم!
دين را دوست دارم
ولي از كشيش ها مي ترسم!
قانون را دوست دارم
ولي از پاسبان ها مي ترسم!
عشق را دوست دارم
ولي از زن ها مي ترسم!
كودكان را دوست دارم
ولي از آينه مي ترسم!
سلام را دوست دارم
ولي از زبانم مي ترسم!
من مي ترسم ، پس هستم
اين چنين مي گذرد روز و روزگار من
من روز را دوست دارم
ولي از روزگار مي ترسم!
در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 143 مهمان ها)