نوشته اصلی توسط Herzeleid هر وقت صد در صد هستی بگو..... البته اگرم بذاریم تو لیست تا شما نباشی تو دستور قرارش نمیدیم آخه من 5شنبه تا شنبه نیستم اگه هفته دیگه هر روزی باشه هستم دیگه
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N دوستمون کارآموزه دیگه از دانشگاه هنر تهران معرفی شده به مجمع من میزبان شدم دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid یواش یواش باید سراغ فلینی و میزوگوچی هم بریم دیگه مثل اینکه می خوای عضو جدیدمون در بره
نوشته اصلی توسط HO33E!N باید تو مجمع تصویب بشه اوووه حالا هی کلاس بزار واسه ما
نوشته اصلی توسط Herzeleid یواش یواش باید سراغ فلینی و میزوگوچی هم بریم دیگه بیشتر موزیکال انتخاب کنین
نوشته اصلی توسط AkbaR مثل اینکه می خوای عضو جدیدمون در بره تشکر..نکته به جایی بود....
نوشته اصلی توسط HO33E!N دوستمون کارآموزه دیگه از دانشگاه هنر تهران معرفی شده به مجمع چن دوره باید بره کارگاه نقد فراستی
نوشته اصلی توسط HO33E!N بیشتر موزیکال انتخاب کنین دارین خطوط قرمز مجمع رُ زیر پا میذارینا
منتقدین گرام فیلم Speed Racer 2008 دیدین ؟ کارگردانش فک کنم همون کارگردان ماتریکس باشه . الان میخوام ببینم . اگه دیدین فیلم خوبیه یا چرتیه ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N بیشتر موزیکال انتخاب کنین یکار نکن همین ابتدای ورودم اطلاعات و دانشو رو کنما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 566 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 566 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن