نوشته اصلی توسط HO33E!N فقط اکبر یه سکانسشُ پسندیده سکانس برتر
نوشته اصلی توسط Malware پس فردا میبینم . خب به سلامتی فیلم its wonderful life رو دارم . امشب میبینم . با سپاس هر کدومُ تونستی ببین فدات
نوشته اصلی توسط Armila بلاخره ما باید باشیم برای تاثیر گذاشتن رو تفکرات یا نه؟ به جان خودم اگه یه درصد احتمال میدادم این بشر رو بشه یه اپسیلون تفکراتش رو تغیر داد با جان ودل قبول میکردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N به حرفای این گمراه گوش نکن .... میلاد رو سوار کشتی نمیکنی؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N من کشتی خواهم ساخت و گمراهان را با خود نخواهم برد ...آنها گرفتار سیل خواهند شد باشد که تفکر کنند قایقی خواهی ساخت ولی با اون قایق میری تو طوفان عن میشی
نوشته اصلی توسط Armila میلاد رو سوار کشتی نمیکنی؟ من با حسین بهشت هم نمیرم
نوشته اصلی توسط Milad به جان خودم اگه یه درصد احتمال میدادم این بشر رو بشه یه اپسیلون تفکراتش رو تغیر داد با جان ودل قبول میکردم احتمالت درسته
نوشته اصلی توسط Milad به جان خودم اگه یه درصد احتمال میدادم این بشر رو بشه یه اپسیلون تفکراتش رو تغیر داد با جان ودل قبول میکردم جان میلاد اگر میدونستم درست میگی با جان و دل میپذیرفتم مثل گاز سوارزاین گاز سوارز منجی من شده
نوشته اصلی توسط Milad من با حسین بهشت هم نمیرم دیگه هشدار داد بهت حواست باشه
نوشته اصلی توسط Armila احتمالت درسته حالا تو ندیدی منو حسین شب بوده تا ساعت 4-5 صبح بحث کردیم هیچکدوم قانع نشدیم اخرش اتش بس دادیم رفتیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 458 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 458 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن