[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جالبه حتی توی مصاحبه اش نوشته پاروی بی قایق
بعد اومده تو تیتر چیز دیگه نوشته تا نظرها رو جلب کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جالبه حتی توی مصاحبه اش نوشته پاروی بی قایق
بعد اومده تو تیتر چیز دیگه نوشته تا نظرها رو جلب کنه
الی تو خصوصی جواب داد
بله فقط راجب ترک جدید 2-3 تا سوال جواب
چقد خوب میشه همه عوامل پیجو لایک کنن ارتباط تنگاتنگ داشته باشیم
آنچه در برنامه ی نود این هفته خواهید دید :
عادل :
" می دونین من چی میگم ؟ من می گم با محروم کردن یه نفر این مشکلات حل نمی شه ، باید یه راه حل ریشه ای پیدا کرد . می دونین آقای حسن زاده ، من می گم نباید پیام صادقیان سیبل بشه این وسط . دیگه رفتارش بدتر از سوارز که نبود ، فیفا می خواد ببخشدش "
مسابقه ی پیام کوتاه :
" بنظر شما محرومیت طولانی مدت ، راه حل مناسبی برای حل مشکلات اخلاقیست ؟ گزینه ی 1 بلی ، گزینه ی 2 خیر "
نتیجه ی مسابقه ی پیام کوتاه : " 99% مردم معتقدند محرومیت راه حل مناسبی نیست ".
.
*ارتباط تلفنی با پیام صادقیان
پیام : من عذر میخوام شرایط تیم خوب نبود من هم نتونستم خودمو کنترل کنم ولی در کل این مسائل تو فوتبال هست و طبیعیه .
.
رأی صادره : صادقیان 20 میلیون ریال جریمه شد و تعهد کتبی داد .
ظهور یک شغل عجیب در تهران
به گزارش اقتصادنیوز، با افزایش بحران بیکاری، امکان داشتن شغل برای همه وجود ندارد. اما در این میان هستند افرادی که شغلی عجیب دارند.
یک صندلی گذاشته و سر خیابان جم نشسته است. سه نفر موتوری دارد و یک خط موبایل. کارش این است که اتومبیلهای بدون طرح ترافیک را با استفاده از موتوریها به نحوی پوشش دهد که دوربینها نتوانند شماره پلاکشان را ثبت کنند. این کار ۲۰ ثانیه طول میکشد و صاحب خودرو در ازای فرار از دست دوربینها پنج هزار تومان میپردازد. روزی یک میلیون تومان کاسب هستند. هر موتوری ۱۵۰ هزار تومان میگیرد و مابقی هم درآمد فردی است که این شغل را مدیریت میکند.
در حال حاضر 430 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 430 مهمان ها)