Redemption
Redemption
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گفت: هواداران مادرید می توانند مسافت کوتاهی بیایند ورزشگاه مغرب و بازی را از اسپانیا تماشا کنند! او بعد از گل نشدن پنالتی کروز آزول و بعد از آن، مهار یک تک به تک توسط کاسیاس این گونه واکنش نشان داد: نه پنالتی گل می کنند نه تک به تک می زنند، پس چطوری می خواهند گل بزنند؟!
خیابانی در بخش دیگری از گزارشگرش گفت: اگر تیم مکزیکی به فینال برود و قهرمان شود، جایزه 5 میلیونی خیلی به کارشان می آید، برعکس میلیونرهای مادریدی! انگار آقای گزارشگر فراموش کرده برای احقاق حقوق ضعفا گزارشگری نمی کند و این مسائل مالی بحث های گسترده ای می طلبد که نیاز به کارشناسان اقتصاد و فوتبال دارد. شاهکار اصلی هم این جمله بود: تاکید می کنم این رقابت ها جام جهانی باشگاه ها است، یا به عبارتی دیگر؛ جام جهانی باشگاه ها!
Hero Enter
Viva Real Madrid
کمک کمک
الان یه ساعته دارم تو ایتونز میگردم لامصب جای سرچش کجاست ؟
این صفحه اصلیشه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سرچ اون بالا سمت راست داره که هر چی توش میزنم هیچی نمیاره .
از کجا باید سرچ کرد ؟
رومنیگه: اودگارد همچون عروسی زیبا، خواستگارهای زیادی دارد
این صفحه خود اطلاعاتشه ، برا فیلم و موزیک برنامه کلا این چیز میزاش خود ایتونز رو نصب کن ایدی بساز کل اطلاعاتش میاد اگه اون چیزایی رو که گفتم رو میخوای
سلام وعرض ادب دوستان گرامی
I'm jealous of the rain ...
پایینش میاد وقتی سرچ کردی
در حال حاضر 544 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 544 مهمان ها)