نوشته اصلی توسط HO33E!N تو اگر به نصف فیلم 1.5 بدی میشه همون 3 امشب تمومش میکنم فردا مفصلن نظرمُ خواهم گفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته سلیقه ها تفاوت داره! بعضیا ریزنقش و بامزه و خوردنی دوست دارن مثل من و حسین بعضیا افسون گر و لاف زن مثل اکبر آفرین خوردنی خوبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته سلیقه ها تفاوت داره! بعضیا ریزنقش و بامزه و خوردنی دوست دارن مثل من و حسین بعضیا افسون گر و لاف زن مثل اکبر منکر آدری نمی شویم کم تر کسی نیم نمره می گیره
نوشته اصلی توسط AkbaR منکر آدری نمی شویم کم تر کسی نیم نمره می گیره زن پولانسکی میتونه بگیره ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N آفرین خوردنی خوبه فانتزی تو هم که اینه بشینه بغلت و... البته اینو بگم واسه اکبر چهره در اولویت دوم انگار
نوشته اصلی توسط HO33E!N زن پولانسکی میتونه بگیره ؟ کاترین رُ با مرلین میشه مقایسه کرد ولی ادری بحثش جداست
نوشته اصلی توسط HO33E!N زن پولانسکی میتونه بگیره ؟ در ماه تلخ آری خیلی خطرناک بود اونجا مخصوصا سکانس شیر بازی
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه رفیق داشتم روزی 12 الی 13 بار میزد و ریده بود به عوارض زدن ....در هر زمینه ای سرآمد بود وات د ف.اک ! ماشالله کمر
از بحث اصلی خارح نشیم! برسیم یه بعضیا داغشُ دوست دارن (اکبر )
نوشته اصلی توسط Herzeleid فانتزی تو هم که اینه بشینه بغلت و... البته اینو بگم واسه اکبر چهره در اولویت دوم انگار چهره مثل فیلمنامه و داستان میمونه و افسونگری و بدن مثل کارگردانی و بازی اول باید مورد اول نمره مثبت بگیره تا بعد برسه به مرحله بعد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 428 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 428 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن