نوشته اصلی توسط shimaa دیوووونه ناخنم که دیده نمیشه خیلی زیباست ولی ما سعی میکنم به ناخنا زیاد توجه نکنیم میریم جهنم
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi ما که خوبیم شما ولی انگار از حادثه ای گریختی هنوز تَتِ تَثیری (با لحن ارسطو) ببخشیدا شما خودت اونجا بودی جان به جان افرین تسلیم میکردی اینکه نیس من خانومم شجاعتم بالاس..بله
نوشته اصلی توسط Milad من نه خوب میکنم نه بد کلا خنثی م گوه خوردی مرتیکه هیز خاله باز تو سر تا پات تو لجنی کی خوبی کردی تو
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خیلی زیباست ولی ما سعی میکنم به ناخنا زیاد توجه نکنیم میریم جهنم خارجی ها هم مگه بهشت و جهنم دارن ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط A M I R ممر هک شده تقصیر کیبورد ماکروسافت شه
نوشته اصلی توسط Milad خارجی ها هم مگه بهشت و جهنم دارن ؟ نه اونا پارادیسُ ، هِل دارن
نوشته اصلی توسط shimaa فدای تو ... اگه میتونی عکستو بپح من ببینمت الان که عکس درست درمون ندارم بعد پوکیدن هاردم هر وقت انداختم واست میفرستم عزیزم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گوه خوردی مرتیکه هیز خاله باز تو سر تا پات تو لجنی کی خوبی کردی تو لاشی چشای تخمیتو وا کن خاله باز اون میلاد اصفهانی دیوثه من اونیم که میگه فخر نفروش
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خیلی زیباست ولی ما سعی میکنم به ناخنا زیاد توجه نکنیم میریم جهنم عادی نشده هنوز واست ؟؟؟
نوشته اصلی توسط mali68 ببخشیدا شما خودت اونجا بودی جان به جان افرین تسلیم میکردی اینکه نیس من خانومم شجاعتم بالاس..بله بر منکرش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن