همین نرم افزار مدیریت دانلودت برای هر دانلودت یه پنجره جدید باز میشه دیگه اونو بده پایین تو دسکتاپت نباشه
چون وقتی شبانه سرعت میرینه سریع رو این اثر میذاره قط میشه و ممکنه بر نگرده ! اما وقتی اون پایین باشه اثرش کمتره و احتمال بازگشت وجود داره و به دانلود خودش ادامه میده
اسلیپ رو برای همیشه غیر فعال نکن فقط وقتی شبانه میخوای شب تا صب بذاری
آهان... اصلا وقتی سر ساعت شروع میکنه به دانلود کردن لینکای توی صف پنجره دانلود باز نمیشه
چرا؟ من کلا اسلیپ میزارم روی never
لینکا رو که میزنی download later سر ساعت که شروع میکنه به دانلود کردن لینکایی که گذاشتی توی صف دیگه اصلا پنجره دانلود حداگونه باز نمیکنه... فقط پیش ساعت ایکونش میاد!
چشم
لینکا رو که میزنی download later سر ساعت که شروع میکنه به دانلود کردن لینکایی که گذاشتی توی صف دیگه اصلا پنجره دانلود حداگونه باز نمیکنه... فقط پیش ساعت ایکونش میاد!
چشم
از تو دانلود منیجر تنظیم کن خوب سر ساعت شروع شه سر ساعت هم خاموش کنه سیستمو هر چند تا هم دوس داری میزاری با هم شروع کنه صد بارم قط شه باز ادمه میده
همه اینا رو تنظیم کردم عزیزم نتم قطع شده بوده... چاره ـش ریست کردن مودمه که خواب بودم ساعت 6 بیداز شدم دیدم... ریست کردم و تا 8 مثل اسب درایورا رو دانلود کرد+ 1پارت از ویندوز