دمش گروم امروز روحانی اخر صحبتاش دوباره بد جور رید به تی وی
جالب اینجا بود شبکه خبر مستقیم نشون میداد
یارو صبح تا حالا هی میگه شاید بیاد شاید بیاد
حالا گفت نه امروز نمیاد ، یا فردا یا پس فردا
مصاحبه با پیروز ارجمند مدیر کل دفتر موسیقی
در حال حاضر بيش از يك دهه است كه موسيقي رپ در ايران به شكل زيرزميني سابقه دارد و شكي نيست كه بين فرهنگ رسمي ايران و فرهنگ عرفي فاصله مشهودي وجود دارد. حالاكه بعد از ١٠ سال دولت تصميم گرفته به جاي پس زدن اين نوع موسيقي، آن را بپذيرد. شما چطور اين جريان را مديريت خواهيد كرد؟
بخشي از فعاليت هاي ما در اين زمينه، اصلاحي خواهد بود و بخشي ديگر تلاش براي تولد گونه يي جديد از موسيقي. به عنوان مثال وقتي بعد از انقلاب جريان موسيقي پاپ متوقف شد مديران فرهنگي به اين فكر افتادند كه گونه يي از موسيقي توليد كنند كه همسو با فرهنگ مردم و جامعه آن زمان باشد. قطعا براي اين كار سراغ موسيقي كوچه بازاري قبل از انقلاب نرفتند بلكه سراغ گونه يي از موسيقي رفتند كه در بين مردم و جامعه، محبوبيت و مقبوليت داشت. عده يي موسيقي پاپ دهه ٥٠ و تنظيم هاي خاص آن دهه را پي گرفتند، تا جايي كه حتي خواننده ها هم شبيه خواننده هاي آن زمان مي خواندند. به تدريج اين قضيه فراموش شد. ما به اين شيوه مي گوييم شيوه اصلاحي چون الگوي خاصي در ميان نبود. به تدريج با شكل گيري الگوهاي موسيقايي پديده هايي مثل محسن چاوشي و... پا به عرصه موسيقي گذاشتند كه امضاي خاص خود را دارند. در موسيقي رپ هم ما بايد در وهله اول خواستار اصلاح باشيم تا به زبان تازه يي در موسيقي «گفتاواز» برسيم.
ای کاش سه شنبه بیاد
فردا ساعت 10 امتحان دارم![]()
افزایش سرعت اینترنت با استفاده از گوسفندها!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما چقد بدبختبم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*به نظر شما نهادی مثل مجلس شورای اسلامی و یا دیگر نهادهای نظارتی چه برخوردی باید با سینما و چالشهای آن داشته باشند؟
- به گمان من برخوردها باید اطلاع دهنده و آگاهی بخش باشد اگر از این نوع باشد خوب خواهد بود. باید براساس و «یستمعون القول» عمل کرد، مردم انتخاب خواهند کرد، مردم ما به گونه ای نیستند که بتوان به آنها گفت این فیلم را نبینید. اتفاقی که من زمانی به آن اشاره کردم فیلم «سنتوری» داریوش مهرجویی بود. فکر می کنم تمام ایران این فیلم را دیده باشند اما آیا اتفاقی افتاد و یا انقلابی به پا شد. من شنیده ام که 12 میلیون دی وی دی به صورت قاچاق عرضه شده است. اگر هر کدام از این دی وی دی ها را سه نفر هم دیده باشند 40 میلیون نفر این اثر را دیده اند اما اتفاقی نیفتاد یا عده ای خوششان آمده است و یا عده ای هم بدشان آمده و اتفاقا عده ای هم به نظر من متوجه شدند که مواد مخدر چیز خوبی نیست. چرا ما این نتایج را نمی بینیم؟
غلامرضا موسوی رییس شورای عالی تهیهکنندگان سینما
در حال حاضر 560 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 560 مهمان ها)