چی شد صفاریان اینطوری تغییر سبک داد
چی شد صفاریان اینطوری تغییر سبک داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین این پسر چقد البوم داره اینو فریدون از کجا پیداش کرد
من همیشه تله پاتیم قوی بوده امید محرم زاده راجه به پارو حرف زده دیدی گفتم اینم طور کردیم
![]()
باشگاه بارسلونا در دومین و آخرین تلاش خود هم نتوانست محرومیت از خرید بازیکن را در سال ۲۰۱۵ کاهش دهد. به گزارش sport چاپ کاتالونیا، دادگاه داوری ورزش درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا را در مورد محرومیت آنها از طرف فیفا در تاریخ آگوست ۲۰۱۴ رد کرد و این باشگاه علاوه بر محرومیت از خرید در دو پنجره نقل و انتقالات زمستانی و تابستانی سال ۲۰۱۵، ۳۷۰ هزار یورو هم جریمه شد.
این محرومیتها به خاطر نقض چندین قانون در زمینه بازیکنان زیر ۱۸ سال بین المللی صورت گرفته است. پس از نتیجه نهایی دادگاه TAS در روز سه شنبه، باشگاه بارسلونا حالا میداند تا اوایل سال ۲۰۱۶ نمیتواند هیچ بازیکنی را به خدمت بگیرد.
البته این باشگاه میتواند قرارداد آلوز که به اتمام رسیده را تمدید کند و دئولوفئو را از سویا به بارسلونا بازگرداند.
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
سه ماه از انتشار البوم میگذره و همچنان ..
در حال حاضر 858 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 858 مهمان ها)