برای اون دیدی که تو میگی یه کم جدی تر نمیشه باید خیلی جدی تر برخورد کرد
اون روز یه استادی بود داشت در مورد مفهوم صحبت میکرد میگفت یه عده ی اندکی هستن تو تمام دنیا که فقط اونا یه مفهوم رُ درک میکنن از یه اثر و از اوناس که به بقیه سرازیر میشه و به قول خودمون نفهمیده اسکی میرن ....
میگفت یه علم هست توی دنیا رابطه ای برقرار میکنه بین فلسفه جامعه شناسی منطق + علم تخصصی(سینما-موسیقی....) که فقط اونان که مفاهیم عمیق رُ درک میکنن و اگر کسی گفت تو نمیفهمی بدون اون یه گام از تو عقب تره
معین چرا این طور شده؟؟
با توجه به اون مسئله حس که گفتم نه خیلی نیازم نیست! گر چه بعضی چیزا اره لازمه ورود
مخالفم! والا فهمیدن مطلق نیست...از یه اثر به تعداد مخاطبی که داره میشه برداشت متفاوت داشت! حالا کدوم به برداشت خالق اثر نزدیک تره اون شاید بشه گفت کسی که حرفه ای تره!
ضمنا خیلی وقتا همین هایی که ادعای مفهوم و محتوا میکنن یه مفهومایی از یه اصر در میارن که خود خالق اثر هم روحش ازش خبر نداره و اصن هدفش زدت این حرف نبوده
اگر متر و معیار تعریف کنیم واسه خودمون دیگه این بحث پیش نمیاد که تو نمیفهمی ولی من میفهمم و فلان...میگه این حرف و میزنه من میگم چرا؟؟ او اون توضیح میده اگر با متر و معیار ما خوند تموم اگر نه که نه!
واسه همین واسه نقد اولین قدم داشتم یه متر و الا این که بگیم اره خیلی خوب بود چون مثلا میخواست اینو بگه مفت نمیارزه چون اون فقط یه برداشت شخصی!
در حال حاضر 584 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 584 مهمان ها)