به آخرین سوال ما هم پاسخ دهید. شما به چه فیلمها و ژانرهایی علاقه دارید؟
فراستی: دیدهبان، مهاجر، سفر به چزابه، نیاز، بچههای آسمان، شبهای روشن و...
شب های روشن رو چن بار خواستم ببینم نشده![]()
خُب، ما با هم خیلی اشتراک نظر داشتیم. اینکه من دارم مرتضی را آنطور که خودم می خواهم می سازم، این طور نیست. اولاً مرتضی خصوصیاتی داشت که من اصلاً ندارم. مثلاً آن طور لمس کردن جنگ و آن طور شیفته ی جنگ دفاعی بودن. مرتضی از درون شیفته بود و من از بیرون شیفته ام. دوماً اینکه من برخی از نظرات تئوریک مرتضی را ندارم و قبول ندارم. مثلاً بحث "واقعیت" و "حل شدن منِ فیلمساز در واقعیت" که مرتضی درباره ی پوراحمد (در "قصه های مجید") می گوید و به نظر من درست نیست. قبلاً هم به خودش گفته ام. یا مثلاً بحث "فرم و محتوا" که به نظرم حرف مرتضی دقیق نیست چون هم وقتی از فرم حرف می زند، "تکنیک" و "فرم" را یکی می گیرد و مرز آنها را مشخص نمی کند، و هم چگونگی تولید محتوا توسط فرم را شفاف توضیح نمی دهد. سوماً اینکه بین من و مرتضی تفاوت هایی سلیقه ای وجود دارد. مثلاً فیلم "سایه های هجوم" که آقای امینی ساخته و مرتضی از آن خوشش می آمد، به نظر من فیلم خوبی نیست. فیلم "بدوک" هم همینطور. یا مثلاً لیست ده فیلم عمر مرتضی با لیست من خیلی فرق می کند. این از اشتراکات و افتراق ها. اما از نظر شخصیتی، به شدت به این آدم علاقه دارم، دوستش دارم و فکر می کنم آن طوری زندگی کرد که می خواست و آن طوری رفت که زندگی کرد. امیدوارم من هم همینطور باشم. الآن که آنچه می گویم و می نویسم نزدیک است به آنچه دوست دارم. امیدوارم همانطوری هم بروم که می خواهم.
استاد، چرا دوباره به ۷ بر نمی گردید؟ به خدا خسته شدیم از دست این گبرلو ی بی خاصیت. تو رو قرآن اگر پیشنهادی برای همکاری دوباره با ۷ داشتید، حتماً برگردید که ما عاشقانه منتظریم. حضور شما اگر با همکاری جیرانی همراه باشد طوفان به پا می کند. شما دو نفر زوج خوبی هستید. یاد اون شب ها بخیر... یک چیزی: باور کنید من یک دوست و یک پسرخاله دارم که اصلاً از سینما سر در نمی آورند ولی همیشه هر جمعه پای نقدهای شما می نشستند و با هیجان تعریف می کردند این چرا اینجوری نقد می کنه؟! شما یک موج جدید را در نقد ایجاد کرده اید. مسعود فراستی: تمام شد آن ۷. جیرانی هم تمام شد و دیگر نمی شود با او کار کرد. با این آدم بی خاصیت هم نمی شود کار کرد.اگر امکانی پیش بیاید، یک برنامه ی نظری جدی مستقل می سازم که فقط نقد باشد و نظر.
در حال حاضر 553 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 553 مهمان ها)