امروز محسن چاوشی رو از نزدیک دیدم. هنوز تو شک هستم
غروب امتحان داشتم گفتم زودتر برم دانشگاه. از تاکسی پیاده شدم و به سمت دانشگاه حرکت کردم. یهو دیدم تو پیاده رو محسن وایستاده. جلوی بانک رفاه میدان کشوری بابل. اول باورم نمیشد. یه لحظه برگشت سمت ماشینش. از دور صداشو شنیدم که گفت: " چقدر بکشم 50 تومن؟ " کنار عابر بانک ایستاده بود که نزدیکش شدم. وقتی جلوش ایستادم پاهام شل شده بود. زبونم بند اومد
" سلام آقای چاوشی "
" سلام "
اینجا دیگه کاملا هنگ کردم
بعد از کلی مکث گفتم: " آقای چاوشی درسته؟ "
گفت: " بله "
دیگه مغزم جواب نمی داد. کمی مکث کردم و گفتم مزاحمتون نمیشم خداحافظ
" خداحافظ "
حرکت کردم. برگشتم ماشینش که یه آزرا مشکی بود رو نگاه کردم خانمش نشسته بود
دقیقا از همون لحظه حسرت خوردنم شروع شد که چرا باهاش عکس نگرفتم
هنوز هم باورم نمیشه که خواننده مورد علاقم بهم دست داد
اهنگ شادمهر تنظیم مهران عباسی اومد ؟
نه میخوان ریمیکس کنن رسمی پخش کنن ..
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راضی ام به هر چه تو میخواهی !!!!
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم ملی هرچی دروازه خالی بود ، زد بیرون![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلنا گوزم به عسلام گروید
دوبی
مسجد شیخ زاید هم رفته فک کنم عضو داعش شده فردا چار تا بچه از چار گوشه دنیا میاره
در حال حاضر 638 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 638 مهمان ها)