نوشته اصلی توسط tandis_m آهنگ ديگه ديره ؛ خوانندگان : ( خدا زيادشون كنه ) فريدون فراهاني محسن ابراهيم زاده خشايار اعتمادي شهلا سرشار مهدي قرباني پويان تورج شعبانخاني سهيل مقيمي امين باني و در آخر فريدون اسرائي ديگه حوصله نكردم باقيشو در بيارم اره من میگم از ده نفر شنیدما فقط انقد زیاد بودن اسما ترکیب میشدن با هم فک میکردم توهم زدم
نوشته اصلی توسط mali68 مهدی قربانیم خوب بود ولی تورج شعبانخانی یه حس قدیمی خوبیم داشت شعرش خيلي خوبه
نوشته اصلی توسط mali68 سجاد زیرنویسرو حال کردی همش ترجمه نشده بود؟ کلا سه خط ترجمه کرده بود بقیش ترجمه نشده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره من میگم از ده نفر شنیدما فقط انقد زیاد بودن اسما ترکیب میشدن با هم فک میکردم توهم زدم توهمم داره والا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH کلا سه خط ترجمه کرده بود بقیش ترجمه نشده از بس دری وری میگفتن تو دیالوگا..واسه من که یه ترجمه چینی کره ای ژاپنی نمیدونم چی چیم داشت اون زیر
نوشته اصلی توسط mali68 از بس شعرش خوبه...شاعرش نمیدونی کیه؟ نوشته اصلی توسط mali68 شاعر گمنام.. نوشته اصلی توسط tandis_m شاعرش شعبانخانيه اينم خودش با گيتار زده خونده آهنگساز و نوازنده : تورج شعبانخانی شعر : فرهاد شیبانی
نوشته اصلی توسط mali68 واووووو..میشه تو گینس ثبتش کرد فكر كنم اگه حوصله م سر نميرفت تعداد بيشتري پيدا ميشد
نوشته اصلی توسط pirana آهنگساز و نوازنده : تورج شعبانخانی شعر : فرهاد شیبانی خدا بیامرزتشون
نوشته اصلی توسط mali68 از بس دری وری میگفتن تو دیالوگا..واسه من که یه ترجمه چینی کره ای ژاپنی نمیدونم چی چیم داشت اون زیر اره برا منم داشت ، یه صفحه دیالوگ میکردن دیگه بنده خدا ترجمه میکرد تو دو کلمه باقیش که دیگه زحمت نداده بود اصن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 560 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 560 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن