اشترم یجا نوشته همون کارگردان ایتالیایی پازو لینی بش ص میگن ! نه اون فیلسوفی که میگی
اشترم یجا نوشته همون کارگردان ایتالیایی پازو لینی بش ص میگن ! نه اون فیلسوفی که میگی
الی چی پیگیر کارای شاهین شده
نظر استاد پازولینی(ص) در مورد مرگ: مرگ برای زندگی تعیین کننده است.دریکی ازآخرین مقاله هایم این موضوع را بسط داده و مرگ را به تدوین یک فیلم تشبیه کردم. یک زندگی فقط وقتی که به پایان می رسد معنایی کسب می کند. پیش از آن هیچ معنایی ندارد. معنای زندگی تا دم مرگ خود را نشان نمی دهد. باید صادقانه اضافه کنم که مرگ برای من فقط وقتی اهمیت دارد که از راه عقلانی توجیه یا تبیین نشده باشد. مرگ برای من لحظه حماسه و اسطوره است. در مورد گرایشم به امر قدسی و اسطوره ای و حماسی هم باید بگویم که این احساس تنها با مرگ ارضاء می شود،که برای من _البته به نحوی غیرعقلانی_ حماسی ترین و اسطوره ای ترین لحظه ی ممکن است.
Shahin Najafi
آيا زمان آن نرسيده كه با تمام توان خود به مقدسات شان بتازيم ؟ با #ص از هم اكنون هديه اى شيرين و شوخ را به قاتلان تقديم مى كنيم.کارتونیستهای کشته شده در حمله پاریس- از راست بالا: تیگنوس، کابو. از راست پایین: وولینسکی، شارب (ناشر).
بجان خودم داعش شاهینو ترور میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 592 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 592 مهمان ها)