نوشته اصلی توسط shimaa هندونه تو سرما اصلنننن نمی چسبه ..... اگه رو بخاری نشسته باشی خیلیم میچسبه
نوشته اصلی توسط pirana یاد نقلای من؟ همه ازم شاکی بودن همیشه من خودم هم دست کمی نداشتم تا نقل بگیریم 10 صفحه مطلب میرفت جلو
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط shimaa نه فکر نکنم بیا اینور سرما نخوری نوشته اصلی توسط tandis_m نه بابا من گردنم از مو باريكتره تو اون فازا نميرم كه بخوام با گفتن شهرستان كسي رو كوچيك كنم همه ايران سراي من است ولي خب نميتونم دخي رو شهرستان بفرستم بعد مسافت اذيتم ميكنه الان دیگه واسه درس خوندن اصلا ارزش نداره از خونه دور باشی یه زمانی داشت ...
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Peyman ما هم لب پشت بوم داریم جا داره یادی بکنیم از خواننده ی به قول رضا ارزشی لرزشی... انــــــــــــــــدی لب لب لب تو گل انارِ
نوشته اصلی توسط shimaa حدیث جون
طوفان
نوشته اصلی توسط HADIS دلتم که پره من دهاتی م اهل همین نزدیکیا دلم واسه شهرستانیا میسوزه
نوشته اصلی توسط mahdi عکس خوبی شد پیمان ببینم میتونی یه کاری کنی باز آبهویج ـشو بذاره
نوشته اصلی توسط shimaa طوفان اونجا هم ؟ ظاهرا همه جا باده اینجا یخورده باد شد بارون اومد باد تمومید
نوشته اصلی توسط Peyman من خودم هم دست کمی نداشتم تا نقل بگیریم 10 صفحه مطلب میرفت جلو هعـــــــــــــی یادش بخیر چقد فوش خوردیم سر این نقلای چندین گانه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 607 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 607 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن