حقیقی زد بحرینیه رو ترکوندا طرف پودر شد![]()
حقیقی زد بحرینیه رو ترکوندا طرف پودر شد![]()
فردا از اون روزای گندٍ خداست.3 امتحان 3 واحدی خطرناک ترین لحظات رو برام به وجود اورده،من را به گوه خوردن انداخته است،سریوس شدنٍ دهان هم حدی دارد.
برایم دعا کنید دوستان...
خانوما حالشوببرن:
*زن خودشو خوشگل میکنه چون خوب فهمیده چشم مرد تکامل یافته تراز عقل اوست(دوریس ری)
*هر زنی ازسر هر مردی زیاد است(ژان پل سارتر)
خداوند مرد را نیرومندتر آفریده است امانه لزوما باهوشتر.او به زنان فراست وزنانگی داده. و اگراین دو باهم خوب بکار روند میتواند مغز هرمردی را مختل کند(فرافاست)
*زنان از مردان عاقل ترند چون کمتر میدانند وبیشتر میفهمند(جیمز تربر)
*عوض کردن شوهر فقط عوض کردن مشکل است!(کاتلین نوریس)
*مرد نثر آفرینش است و زن شعر آن(ناپلئون)
*مردها همه مثل هم هستند فقط چهره هایشان باهم فرق دارد تا بتوان آنها را از هم تشخیص داد!
*هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها راخوب بشناسد ولی یک مرد اگربا تمام زنها آشنا باشد یکی از آنهارا هم خوب نمیشناسد!
خدا مرد را آفرید ولی اگر من بودم بهترش را می آفریدم!(ارنا بمبگ)
*بهترین مردان بزرگ همواره بدترین شوهرانند(کریستوفر مارلو)
*چرا مردان زنان باهوش را دوست دارند؟چون دو قطب غیرهمنام یکدیگر را میربایند!(کتی لت)
اشتراک گذاری واجب است!
حالت ریفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیر فعال شده است.![]()
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
اخه مجلس ایران سابقه نداشت
موااااااااااااااااااااااا اااااا مواااااااااااااااااا موااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا![]()
فرمان فتحعلیان با اشاره به عملکرد رسانه ملی نسبت به موسیقی گفت: عملکرد صدا و سیما نه تنها به پیشرفت سطح موسیقی منجر نمیشود بلکه این روند درجهت تخریب موسیقی اتفاق میافتد.
او در گفت و گو با ایلنا افزود: در سالهای گذشته بارها از صدا و سیما خواهش کردم که کارهای مرا پخش نکنند اما رسانه ملی با این عظمت مثل یک کودک لجباز با من برخورد کرد و بارها آثارم را پخش کرد.
به گفته فتحعلیان تا زمانی که رسانه ملی بجای نشان دادن ساز، تصویر گلدان پخش میکند؛ موسیقی در این رسانه جایگاهی نخواهد داشت.
این هنرمند افزود: این رفتارها شأن و نزول خواننده و نوازنده را پایین میآورد. تا وقتی که پخش موسیقی در صداوسیما با محدودیت رو به رو باشد؛ به هیچ وجه نمیتوان از شرایط راضی بود. درواقع این برخوردها نشان میدهند که موجودیت موسیقی در ایران زیرسوال است.
او با بیان اینکه رسانه ملی بسیار سلیقهای برخورد میکند؛ ادامه داد: متأسفانه رسانه ملی نه تنها سلیقهای برخورد میکند بلکه بسیار هم بدسلیقه است. نمیتوان گفت که این سازمان هرگز از موسیقی پشتیبانی نکرده، زمانی بوده که موسیقی فاخر هم از رسانه ملی پخش میشده اما امروز دیگر از حالت «ملی» بودن خارج شده و جهتگیریهای خاصی را پیگیری میکند. پخش موسیقی در صدا و سیما تنها خلاصه شده در هجویاتی که نشان دهد به موسیقی هم توجه میشود. صدا و سیما با این جهتگیریها و اینگونه رفتارها از اعتبار خود کاسته به گونهای که به صراحت میتوان گفت مردم با رسانه ملی قهر هستند.
به گفته فتحعلیان؛ رسانه ملی تنها اسم ملی بودن را یدک میکشد.
این نوازنده گیتار فلامنکو در پایان با بیان اینکه افتخار میکنم خواننده صدا و سیما نیستم؛ گفت: تصمیمگیرندههای رسانه ملی دچار بدسلیقگی هستند. همچنین لج و لجبازی هم در این رویکرد تأثیر دارد. یکی از وظایف رسانه ملی بالا بردن سطح سلیقه مردم است اما رفتار این رسانه نه تنها سلیقه را افزایش نمیدهد بلکه باعث افول سلایق هم میشود. سازمان صداوسیما همیشه یک سیاست غلط داشته و با توهین به هنرمندان موسیقی و مخاطبان به بهبود شرایط کمکی نکرده است.
ویرایش توسط MIRLORD : 01-11-2015 در ساعت 05:48 PM
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 636 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 636 مهمان ها)