امير اون نقاشي ِ كه رئيس مجلس و بقيه رو گاو اينا كشيده رو داري؟
امير اون نقاشي ِ كه رئيس مجلس و بقيه رو گاو اينا كشيده رو داري؟
تشکیل کمیته هموار کردن راه الهام چرخنده در مجلس؟
در حاشیه حمله امروز نمایندگان مجلس به علی مطهری، کمیسیون فرهنگی مجلس از الهام زهرایی (چرخنده) تقدیر کرد. در این جلسه، احمد سالک، رئیس کمیسیون به چرخنده گفته شما باید در عرصه دین غواصی کنید و به سوالات جوانان تشنه مسائل دینی بدون ابهام پاسخ دهید. بیژن نوباوه، نایب رئیس کمیسیون هم گفته مشکلات پیش روی الهام چرخنده، امتحان الهی است. الهام چرخنده هم توضیح داده که "بسیاری می پرسند چگونه یک شبه چرخیده ام. چنانچه فامیلی بنده هم به گونه ای است که به آنها اجازه طبع شاعری می دهد. 12 سال است که به حجاب چادر معتقد بوده ام، امروز ظاهرم با چادر شبیه درونم شده. بارها پیشنهاد حضور در فیلم های اروپایی و بالیوودی شد که رد کردم. کلام حضرت آقا باعث شد انرژی زیادی برای ادامه راهم منتقل شود و آن این بود "زهرایی یعنی ایستادگی یک نفر در برابر همه و در یک کلام صراحت و شجاعت تو را ستایش کرده و برایت دعا می کنم". عکس های شخصی که منتشر می شود عکس های زمان متأهلی بنده بوده که ممکن است آنها با خریدن همسرم به این عکس ها دست پیدا کرده باشند لذا به حمایت شما احتیاج دارم." در این جلسه بحث تشکیل کمیته ای جهت هموار کردن مسیر الهام چرخنده در ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی مورد اشاره و حمایت اکثر اعضا قرار گرفت.
رئیس کمیسیون به چرخنده گفته شما باید در عرصه دین غواصی کنید و به سوالات جوانان تشنه مسائل دینی بدون ابهام پاسخ دهید.
پشمای سینه ففری رو مسخره میکردیم این بلا سرمون اومد
شاهکار جدید ممر
زمان انتشار آهنگ بید محجون و فیلم لامپ صد مشخص شد
برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه
آلبوم خواجه امیری فردا در سکوت خبری منتشر میشه
حواستون باشه
فردا در البوم احسان خواجه امیری باهم می شنویم
یه جوری بعدِ تو تنها شدم که
به هر آینده ای بی اعتمادم
بدونِ تو فقط دیروزمو نه
تمامِ عمرمو از دست دادم
کنارم هر کسی غیر از تو باشه
فقط همصحبتِ دیوونگیمه
تو تا وقتی تو قلبِ من نمیری
چه فرقی داره کی تو زندگیمه
تمامِ فکرِ من شده ، منی که از تو خالی ام
اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالی ام
اگه بدونِ عشقِ من کنارِ هرکسی خوشی
به حرمتِ گذشتمون چرا منو نمیکشی ؟
نفس که می کشم ، حالم خرابه
چقدر دلتنگی و طاقت بیارم
نه اینکه فکر کنی تو فکرِ مرگم
توانِ زندگی کردن ندارم
در حال حاضر 555 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 555 مهمان ها)