[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
دوستان گرامی
سپاس از محبتِ شما که در این چند روز، به شکلهای مختلف پیگیر خبرِ دادگاه من بودید. دادگاه دیروز به نتیجهی خاصی نرسید و در حال حاضر منتظر رسیدن احضاریه برای دادگاه بعدی که مدتی دیگر برگزار خواهد شد هستم. تا ببینیم شعر نوشتن در این سرزمین چه عقوبتی با خود به همراه خواهد داشت.
شاد باشید و آزاد
تا زود
بدرود... //
یغما گلرویی
قرارداد علی دایی ثانیه ای 9 هزارتومن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
نه به اتفاق دایی ناصرم سری به خاله ی تازه فارغ شده ام، زدم و همین علی رضا را که اندازه ی یک بچه گربه بود در آغوش گرفتم. و از آن روز تا به حال می شناسمش و از پنج سال گذشته به این طرف هر وقت ویروسی به جان کامپیوترم افتاده یا فیلمی خواسته ام اولین گزینه ام علی رضا پسرخاله ام بوده.
این بچه با همه ی ریزه نقشی اش هوش سرشاری دارد و یک کامپیوتر عظیم الجثه را در چشم به هم زدنی توی استامبولی می ریزد و بعد از تعمیر روی هم می کند و آنقدر برنامه روی لپ تاپ و تب لت ات نصب می کند که حالا حالاها پا روی پا بگردانی و حالش را ببری.
و از محاسن دیگرش فیلم بین بودنش است که نقطه اشتراک ما و همچنین سوژه بحث ما در میهمانی های طاقت فرسای خانوادگی است و غنیمتی بزرگ محسوب می شود در شهری که اکثر مردم و حتی جوان هایش به اللی تللی کردن های مذهبی و خود را فریب دادن های مشمئز کننده مشغول اند.
علی رضای ما در مباحث روز جامعه، هم مطالعه دارد و هم اهل نظر است. با اینکه گاه نظراتش را اصلاح می کنم اما از جسور بودن و آگاه بودنش لذت می برم و خوب می دانم که در آینده سری توی سرها در می آورد و این پتانسیل را دارد که از زندگی اش لذت واقعی ببرد و همرنگ جماعت بیمار پیرامون اش نشود. سخت دلبسته و شیدای محسن چاوشی است و می داند که سلیقه ی موسیقایی ام با او فرق می کند اما هرچه از موزیسین های داخلی و خارجی بخواهی برایت گیر می آورد و خاضعانه گوش می کند.
علی رضا پسرخاله ی ما اگر به همه ی این محاسن بزرگ، یک سرِ قاشق چایی خوری صبر و تحمل را هم اضافه کند می شود سفارشیِ سفارشی. از پیشتاز هم سفارشی تر...
من تا حالا موزیک شاد گوش ندادم فک کنم الان بدد میخوره !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی دارم میرم پیش یه استاد خیلی خوب کلاس از هفته دیگه ..
امیر سایت باز ریده دهنم سرویس شد یه پست بذارم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی میگیره هی ول میکنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
سینا اصحابی راضی نکردمون ..
به امید آلبوم موزن ..
البته من پارو رو نسخه بسیار فشرده از ایمیجشو میذارم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 507 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 507 مهمان ها)