اخی
نه شما همون برو چند تا خبر از داعش ماعش بذار اینجا یه عسلامهم بزن تنگش اخه شما تحقیقاتتون فعالانه ی خودجوشه
اون متن اینو میخواست بگه که اون زمان اصلا همین الان امثال من و تو که نمیدونستن مورچه از چیه تو قران اومده بود
بعد بیا بگو اسم دانشمنده چی بود میگفتی هوا چه خوبه بهتر بود بخدا![]()
فردا شب اگه زنده بودم درباره ی ارتباط رئیس صدا و سیمای جدید و آقای هاشمی رفسنجانی یه متن اینجا مینویسم تا خیلی چیزا دستتون بیاد.
شب خوش....
سجاد تو که داری از عسلام دفاع میکنی ، همین حالا همزمان 10 تا گناه داری انجام میدی ، میخوای یکی یکی گناهان همین حالاتو بشمرم واست ؟![]()
همین اقا چند وقت پیش یه مطلب باز کپی پیست تاپیک زده بود نمیدونم شق القمر و اینا چند روز بعد اتفاقی تو فیس بود کجا بود دیدم گفته بودن دروغه و چرندیات و این حرفا
یه مشت نشستن هر روز از این دری وریا چاپ میکنن ملت ابله هم نه چیزی حالیشه نه میتونه اسلام و قرآن چیه و اصلا کدوم میاد ورمیداره کپی پیست میکنه فکر میکنه به 4 نفرم تیکه انداخته و اخ چه دین خوبی دارم و به به به من و....
دانشمند بیاد سرشُ بخوره اخه کدوم دانشند کدوم سند علمی همش یه مشت اراجیف و مزخرفات!! تا حالا n تا مورد دیدم که به قول تو با یه سرچ ساده میفهمی چقدر جفنگ گفته یارو....
اره شما قضیه تون همون خونه هست
درسته خوب اشکال این کجاست الان ؟؟ببخشید مگه یه کلمه باید یه معنی مخصوص به خودش رو بده ؟ میخوای همین الان برات کلی مثال بزنم از زبون خوندم اصلا ؟
شکستن مگه تو زبون خود فارسی مون فقط مخصوص شیشه ست ؟
ما نمیگیم رکورد شکست
تو خیلی باحالی باو خودت خودتو نقض میکنی میدونی چرا برا اینکه بخوای قضایارو رد کنی حاضری هر کاری بکنی نخوای قبول بکنی ...
این دستور زبان مال دوره ی دبیرستان همه ی جهان هست .. این هر بجه ای میدونه دیگه یه فعل وختی از یه ریشه دیگه میاد هیچ وخت معنی یه کلمه رو نمیده
در حال حاضر 526 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 526 مهمان ها)