سجاد کارت گرفتی
نوشته اصلی توسط mohammad سجاد کارت گرفتی آره
نوشته اصلی توسط Ali13 حقیقته! نزدیک به دو ساله همیشه این فرومو میخونم یعنی یکی از کارای اصلیم شده ممنون ایشالا همیشه خوش باشی دادا سیگارم کنت میکشم من قربانت عزيز لطف داري كنت قرمز خوب نيست. كنت آبي 6 رو بگير
نوشته اصلی توسط mohammad سیگار کنت میکشی کندت درد نگیره نه اینو به نوید گفتم چون خودشم سیگاریه,فکر کنم منظورمو بد رسوندم
نوشته اصلی توسط Sajjad آره
نوشته اصلی توسط mohammad بازی دوستانه که مهم نی باو من این امارا رو قبول ندارم طبق امار انگلیس باید قهرمان جام جهانی میشد طبق امار هر کس بارسلونا رو حذف کرد قهرمان شد که اتلتیکو برد ولی به رئال باخت كلا خيلي استرس داره وااااي كه اگه ببريم يه جام ديگه
نوشته اصلی توسط Ali13 نه اینو به نوید گفتم چون خودشم سیگاریه,فکر کنم منظورمو بد رسوندم نوید زر مفت زیاد میزنه جدی نگیرش
نوید امروز تولد توئه؟
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Ali13 نه اینو به نوید گفتم چون خودشم سیگاریه,فکر کنم منظورمو بد رسوندم نه بابا من سيگاري نيستم هرزچندگاهي ميكشم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! كلا خيلي استرس داره وااااي كه اگه ببريم يه جام ديگه الان 18 جام بیین المللی داریم اینو بگیریم میشه 19 تا باشگاه های جهان هم بگیریم میشه 20 تا با میلان مساوی میشیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 626 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 626 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن