نوشته اصلی توسط A M I R الی بدش میاد مسخره نکن تا الان فکر میکردم سلیقه خودم تخلیه دریغ از 1 آهنگ از مرضیه خانوم که خوشم بیاد
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R این خوبه
نوشته اصلی توسط A M I R خیلی احساساتی ه بچم بنظرم لقب سلطان احساس رو باید از مجید خط خطی بگیرن بدن این سامی بیگی با گوشوارشو کجای دلم بزارم همسن جنتیه صداش مثل دختر 14 ساله میمونه انصافا بد ذهنمو درگیر کرده از چیه سامی بیگی خوشش میاد ساعت 9 شب میخوابه تا چند صبح؟
نوشته اصلی توسط A M I R 9 تا 5 صبح 5صبح؟ کله پزی میره؟
نوشته اصلی توسط A M I R سینا اون رفیقتو خفت نکردی البومای شجریان همونایی که اونروزعکس دادی رو می خوای دیگه؟
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط A M I R نمی دونم والله کلا ادمای پای منقل همیجورن ادم پای منقل که سامی بیگی و مازیار گوش نمیده
نوشته اصلی توسط A M I R نه با اگه همش گیر اومد بزن اینا این یارو جمع کرده بود خر خر می کرد فقط اونایی که داری رو بگو ببینم چ میشه کرد
خانوم خوشگله چقدر قیافش تغییر کرده
نوشته اصلی توسط A M I R یکی از کاربرا پیام داده به سعید مدیر شه اومدم زدم یوزر سعیدم کردم کاربر عادی پیام داده چرا یوزرم قرمز نی گفتم ماهی 200 بده کنمت فحش داد رفت
نوشته اصلی توسط A M I R یکی از کاربرا پیام داده به سعید مدیر شه اومدم زدم یوزر سعیدم کردم کاربر عادی پیام داده چرا یوزرم قرمز نی گفتم ماهی 200 بده کنمت فحش داد رفت دهنت سرویس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن