نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خو به سلامتي برو نذرتو ادا كن میدونی چطور درست شد یه 2 روز کاری به کابل یو اس بی نداشتم دیشب اتفاقی زدم دیدم اومد به همین راحتی به همین سادگی کیک ......اسم کیکه یادم رفت
نوشته اصلی توسط kashki من زودتر از تو فامیل دور شدم سري جديدشو هر جمعه صبح ساعت 11 ميذاره
چرا رفرش خودکار نداره؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! به جان تو راپي هستيم همه يه جنگي راه بيافته شايد وضع و اوضاعمون تكون خورد گی خردی من برم جلو دشمن بمیرم تو سگ مثل آدم زندگی کنی
نوشته اصلی توسط kashki با کاردانی میخوای بری ؟ عامو دعا کن کارشناسی قبول بشی چون نرفته فوش میخوری سگ تو روحت پ تو بدرد چی میخوری فردا دارن من و میبرن مرز یکی و پیدا کن نذارن من و ببرن تو این مملکت لیسانسه هم پست میده چه فرقی داره باو یکی از رفیقام سپاهه میگه هیچ فرقی با هتل نداره البته پارتی داشت گذاشتنش جایی که بهش سخت نگیرن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سري جديدشو هر جمعه صبح ساعت 11 ميذاره هرچی بذاره این نت به ما یاری میده میدانلودیم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سري جديدشو هر جمعه صبح ساعت 11 ميذاره ها تازه داشتم میدیدم دعوا سر پلاستیک و سیب گندیده بود
نوشته اصلی توسط mohammad تو این مملکت لیسانسه هم پست میده چه فرقی داره باو یکی از رفیقام سپاهه میگه هیچ فرقی با هتل نداره البته پارتی داشت گذاشتنش جایی که بهش سخت نگیرن **** و نیرو انتظامی آره ولی ارتش فقط تایم اداریه صبح میرم تو دفتر میخوابم ظهر که شد ساعت 1 میرم خونه
نوشته اصلی توسط mohammad میدونی چطور درست شد یه 2 روز کاری به کابل یو اس بی نداشتم دیشب اتفاقی زدم دیدم اومد به همین راحتی به همین سادگی کیک ......اسم کیکه یادم رفت الآن دوباره بزني ميبيني كار نميكنه . اين همينجوري ميشه دل خوش مباش به اين شادي ها شايد ميبرند تا كيوني ات كنند
نوشته اصلی توسط kashki **** و نیرو انتظامی آره ولی ارتش فقط تایم اداریه صبح میرم تو دفتر میخوابم ظهر که شد ساعت 1 میرم خونه خدمت سربازی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 539 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن