دهنت
از اون اتفاق های نادره که 1000 سالی برای یه نفر رخ میده
واسه اونایی که نمیدونن قضیه چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از یکی از مسئولان باشگاه سپاهان گفته می شود؛ پیشنهاد خارجی حاج صفی کاملا جدی است و او قصد دارد برای ادامه فعالیت به انگلیس برود.
حاج صفی از شرایط لازم برای بازی در کشور انگلیس برخوردار است.
قضیه روبن تکرار میشه این همه پای مصدومیتای روبن این همه اشتباه و ازمون و خطا تو رئال الان بایرن داره استفادشو میبره
البته لاشی واسه ما همش مصدوم بود قبل از یکی از بازیا وقتی خواست وارد زمین بشه پاش پیچ خورد و 6 ماه رفت قاطی باقالیا
دیماریا هم هیمینطور میشه این همه مصدومیت این همه ریدن الان که اوج شکوفاییشه میخواد بفروشش
پرز خطرش از دشمنم واسه رئال بدتره
نخیر شما انتقاد نمیکنید دیدم دیکه امیر میره میکه شماره حساب بده اون یکی فحش میده این که نشد نقد وکرنه اکه انتقاد پذیر نبود انقد از هم دوره ای هاش و دوره قبلی هاش جلو نمیزد چسوک
این فصل با الکسیس و اون نمایش جلو من سیتی من فقط جام رو میخوام حذفی مذفی نمیخوام ینی خدا وکیلی جام نیاره یا نیم فصل بازیکن از دست بده میرم پیجش دهنشو آسفالت میکنم venger رو
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)