نوشته اصلی توسط Chavosh وا مگه چشه صدا به این قشنگی صداش خوبه ولی موسیقیش خیلی ضعیفه بیشتر دلیه
نوشته اصلی توسط Chavosh وا مگه چشه صدا به این قشنگی تو رو حسین وان اف هک نکرده دقیقا مثه وان اف کامنت میدی
نوشته اصلی توسط asc صداش خوبه ولی موسیقیش خیلی ضعیفه بیشتر دلیه خیلی ضعیف ! بعد به موسیقی شهرام شکوهی و حمید عسکری احمد وند لهراسبی و امثالهم چی میگی
نوشته اصلی توسط mohammad امام صادق رسید بهش گفت چته نیستی کم پیدایی پارسال دوست امسال اشنا من که ماه رمضون امسال ندیدم اما دو سال پیش همین حرفو زد امسالم در همین حد و حدود بود این نباشه من روحیه ندارم روزه بگیرم
Mehdi Rezvan - Baroon (320) همین البومش رسمی بود فروشش از همه اینا گری گوریا بیشتر بود
نوشته اصلی توسط mohammad اول هیستوری رو پاک کن اگه رفتی زیر اوار ابروت میره اوه اوه اصلا حواسم نبود هاردمم A80ـه ضد ضربه ـس چیکارش کنم؟
نوشته اصلی توسط hesamz شما شیر نفت رو نبندی مملکت تعطیل نمیشه شیر نفت دست ما نیست عزیزم... تو کیون ماست
نوشته اصلی توسط Chavosh خیلی ضعیف ! بعد به موسیقی شهرام شکوهی و حمید عسکری احمد وند لهراسبی و امثالهم چی میگی اینا ویران ترن به جز آلبوم اول شهرام شکوهی
نوشته اصلی توسط hesamz شانس که نیست یه 8 ریشتری میاد به ملکوت اعلی می پیوندیم نه بابا ما یه علی ابن مهزیار داریم پشتمون بهش گرمه
سینا شعبان خانی گوش کن بفهمی صدا یعنی چی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 208 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 208 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن